≫ 

Poslednje pojavljivanje Marine Tucaković u javnosti: U kolicima, ali uvek kao borac i prava dama

Na promociji albuma Suzane Jovanović, Marina se pojavila u invalidskim kolicima

  • 0

Tekstopisac Marina Tucaković izgubila je mučnu bitku sa karcinomom, koju je vodila duže od tri godine. Preminula je u nedelju 19. septembra, u 68. godini.

Poslednji put se u javnosti pojavila 11. juna 2021. godine, na promociji albuma pevačice Suzane Jovanović, a tada su se svi prisutni obradovali njenom dolasku.

Marina je na događaj stigla u invalidskim kolicima, ali je i tada zračila hrabrošću i njenom vanserijskom energijom i nadom da će sve biti u redu.

Naime, ona je godinama unazad vodila tešku borbu sa kancerom, te se na pomenutom događaju pojavila u invalidskim kolicima, a njeno stanje je mesecima pre toga bilo stabilno što je pokazala i prilikom ovog pojavljivanja.

Marina je oduvek važila za pravu damu, te je i tada bila stilizovana od glave do pete. Na sebi je imala šampanj bluzu, a svi su primetili rajf na glavi na kojem su bili biseri.

Tom prilikom, Marina je za medije izjavila:

- Na terapijama sam i naravno, ne mogu da budem baš dobro. S obzirom na situaciju sa korona virusom imam redovne terapije. U početku sam ih vrlo teško podnosila, ali sada sam se već navikla.

Tucakovićeva je tom prilikom istakla i da vreme provodi uglavnom kod kuće jer se čuva i pazi od korona virusa.

- Malo sam izašla, i ja sam živa duša - rekla je ona.

Ona se povukla iz javnog života otkako je saznala za bolest, a njene fotografije povremeno je do ovoga trenutka objavljivao sin Milan Laća Radulović.

Kako je izgledala marina prilikom poslednjeg pojavljivanja u javnosti, pogledajte u galeriji u tekstu.

Video: Opraštamo se od velikana dečjeg stvaralaštva: Preminuo Minja Subota

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA