Pukla ljubav između pevačice i Crnogorca: Raskinuli Milica Pavlović i Nikolas Saveljić

- Milica i Nikolas se nisu videli tri meseca, odnosno od trenutka kada se vratio u Ameriku - tvrdi izvor

  • 9
Milica Pavlović i Nikolas Saveljić Foto: ATA Images, Instagram/saveljaaa

Nakon godinu dana ljubavi okončana je veza između pevačice Milice Pavlović i crnogorskog vaterpoliste Nikolasa Saveljića, saznaje Telegraf Jetset.

Kako izvor navodi, glavni razlog za raskid bio je razdvojenost.

- Milica i Nikolas se nisu videli tri meseca, odnosno od trenutka kada se vratio u Ameriku kako bi nastavio studije. Poslednji put su bili zajedno krajem juna, tokom zajedničkog letovanja u Hrvatskoj, gde su proveli nekoliko romantičnih dana. Ubrzo zatim Nikolas odlazi u Ameriku, a Milica kreće na turneju po Crnoj Gori, što je znatno uticalo na njihovu ljubav - priča izvor.

- Upravo ova razdvojenost uticala je na to da im se emocije ohlade, zbog čega su nekoliko dana pre njenog rođendana odlučili da stave tačku na njihovu vezu - zaključuje izvor za Telegraf Jetset.

Milica je tokom gostovanja u emisiji "Amidži šou" dodatno podgrejala priču oko njihovog raskida kada je vešto izbegla odgovor na pitanje o ljubavnom životu. Voditelj Ognjen Amidžić pitao ju je u kakvom je emotivnom statusu, a Milica je odgovorila:

- Ne želim da kvarim ovaj vajb oko pesama. Sada sam u onom maniru "Dabogda propao uz viski topao" i "Ko si bez mene tamo daleko? Niko i ništa, a ja sam bar neko". Promovišem te pesme, pa ću ostati u tom duhu - rekla je dvosmisleno Pavlovićeva.

Podsetimo, Milica i Nikolas prvi i jedini put uslikani su sredinom maja. Oni su tada uživali u društvu pevačicine prijateljice, dok su narednog dana snimljeni kako u njenom automobilu odlaze u pravcu aerodroma, gde ga je ona ispratila u Crnu Goru.

Ni nakon ovih snimaka Milica i Nikolas nisu javno pričali o njihovom odnosu.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Milicom, kako bismo proverili navode do kojih smo došli, međutim, do objavljivanja teksta ona nije odgovorila na naše pozive i poruke.

Fotografije Milice i Nikolasa u javnosti, kao i fotografije Saveljića, pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sociolog

    15. septembar 2021 | 23:39

    To je samo iscenirala da bude snimljena sa nekim muškarcem, jer da prizna da je lezbejka napravila bi sebi problem, zbog toga što je naše društvo izrazito homofobično

  • Uhhhhh

    15. septembar 2021 | 23:09

    Bas steta , idemo na spavanje

  • Masa

    15. septembar 2021 | 22:45

    Ona je od njega mnogo starija, sta ce mu ona.?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA