≫ 

Dame na premijeri "Tome": Tamara kao princeza, Anđelka nije primetila da joj je haljina "nestašna"

Jovana Joksimović je zablistala u zelenoj toaleti koja je istakla njenu figuru

  • 6

Večeras se u srpskoj prestonici održava premijera dugo očekivanog filma "Toma", a veliki broj poznatih pojavio se ovom prilikom u Sava Centru.

Dame su plenile svojim izdanjima, a neka od njih posebno su se istakla.

Anastasija Ražnatović među prvima je pristigla na premijeru, a uska bela haljina, talasasta kosa i vrtoglave potpetice učinile su pevačicin izgled izuzetno atraktivnim.

Jovana Joksimović je zablistala u zelenoj toaleti koja je istakla njenu figuru, dok su se Tamara Dragičević i Milena Radulović odlučile za elegantna, a potpuno drugačija izdanja.

Tamara je obukla bajkovitu haljinu u kojoj je izgledala kao princeza, dok je Milena Radulović oduševila prisutne ženskim odelom, koje je savršeno iznela.

Maja, supruga čuvenog glumca i režisera Dragana Bjelogrlića, pojavila se u crnom, a istakla je dekolte i ponela mrežaste papuče.

Teodora Bjelica pokazala je vitku liniju u uskoj, zelenoj haljini, koja je istakla njene atribute.

Jelisaveta Orašanin nije imala težak zadatak kada je trebalo da se spremi za premijeru, jer sudeći po njenom izgledu, njoj sve pristaje. Tako je u crnim pantalonama i bluzi neobičnog kroja izgledala kao top model.

Anđelka Prpić zablistala je u roze, satenskoj haljini, koja je istakla njen bujni dekolte, ali glumica je previdela da obuče brushalter, što pod jakim reflektorima na crvenom tepihu  nije prošlo nezapaženo.

Kako su izgledale dame na premijeri, pogledajte u galeriji u tekstu. Anđelkin simpatični "peh" pogledajte u galeriji u nastavku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    15. septembar 2021 | 23:26

    Al Raznatovicka zalutala ovde haha

  • Bela

    16. septembar 2021 | 00:15

    U sali svaki 10. nosi masku, a sala prepuna ljudi. Kakav je to primer ??

  • Перагеније

    15. septembar 2021 | 22:04

    Анђо, матора си за то...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA