≫ 

Jovana otvoreno o deci: Nadam se da Željko ovaj deo intervjua neće čitati, da izbegnemo svađu

- Željko i ja jesmo pod velikim pritiskom, i zbog kovida, i novih poslova, i filma koji je on producirao, ali sve to nas je učinilo još bližim, povezanijim - ističe Jovana

  • 9
Jovana Joksimović Jovana Joksimović Printskrin: Youtube/K1 Televizija

Voditeljka Jovana Joksimović godinama uživa u skladnom braku sa pevačem Željkom Joksimovićem, sa kojim ima troje dece, a sada je govorila o njihovom vaspitanju i sličnosti.

Na pitanje da li je njihovim naslednicima otežavajuća okolnost što su im roditelji poznati, Jovana je osetila nelagodnost.

- Malo mi je neprijatno kada čujem takvo pitanje, pošto vrlo dobro znam koliko na ovom svetu ima dece i bez roditelja, ili koja rastu u bedi, pa ih niko ne pita da li im je to otežavajuća okolnost.

- I stvarno bi, po meni, bilo razmaženo, neprimereno, i nepristojno, da se ja sada žalim na tu vrstu uslova u kojoj moja deca žive. Ona će sutra da budu svoja, poznata ili ne, svakako će imati niz situacija koje će da budu na ovaj ili onaj način teške, i ja mislim da je to normalno, i da nas dvoje samo treba na to da ih pripremimo - rekla je Jovana.

Potom je prokomentarisala školu u koju ide njen sin.

- Škola u koju ide i odabrana je jer u njoj decu uče da rade, da budu odgovorni, da sami rešavaju sve svoje zadatke. Samim tim, naše učestvovanje u njegovom učenju je više na nivou igre, kroz koju, opet, dodatno razvija sve ono što uči u školi. Za sada sam i više nego zadovoljna. Vredan je on dečak - ističe voditeljka.

Kada su ćerke u pitanju, one su veoma različite.

- One su prave devojčice, ali i totalno različite, a fascinira me ta njihova sposobnost da odaberu baš onu garderobu koja savršeno odgovara njihovim karakterima. I tu nema ništa od Željka kod njih, samo od mame, te se nadam da ovaj deo intervjua on neće da čita, da izbegnemo svađu. Šalim se, naravno, pokupile su svašta, od svakoga od nas - kaže Jovana, koja ističe i da je izražena romantika između nje i Željka.

- Ako je ovolika količina posla romantika, onda sigurno postoji. Šalim se, naravno, jesmo pod velikim pritiskom, i zbog kovida, i novih poslova, i filma koji je on producirao, ali, opet, to jeste bio naš izbor, znali smo šta nas čeka, i, na neki način, sve to nas je učinilo još bližim, povezanijim. I tu već ima romantike, mogu slobodno da vam kažem - ispričala je Jovana za Blic.

U galeriji u tekstu pogledajte Jovanine i Željkove fotografije.

Video: Jovana Joksimović kaže da ona i Željko sebi godinama nisu ništa kupili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA