≫ 

Muž Marine Tucaković za Telegraf.rs: Ne znam više ni da objasnim odakle joj snage... I ja imam kovid

- Ja imam kovid, juče mi je stigao rezultat tako da ne idem u bolnicu ali sam na stalnoj vezi sa doktorima - otkriva proslavljeni kompozitor

  • 8
Marina Tucaković

Marina Tucaković / Printskrin: Youtube/K1 Televizija

Od kako se pojavila informacija da se zdravstveno stanje Marine Tucaković naglo pogoršalo usled zaraze korona virusom, javnost je postala zabrinuta, a vesti su se brzo smenjivale.

U želji da proverimo kako se slavna autorka trenutno oseća, kontaktirali smo njenog supruga Aleksandra Futu Radulovića koji je za Telegraf Jetset otkrio da je i on, nažalost, zaražen kovidom.

Marina je dobro, mnogo bolje nego što je bila. Ja imam kovid, juče mi je stigao pozitivan rezultat tako da ne idem u bolnicu, ali sam na stalnoj vezi sa doktorima - ističe Futa na početku razgovora i otkriva kako je došlo do toga da se Marina zarazi korona virusom:

- Ne mogu da tvrdim gde se tačno zarazila, ali mogu da kažem da je ovih dana išla na preglede, radiologiju, čak je i medicinska sestra koja je pazi zaražena. Rekli su nam da je hirurgija zatvorena zato što je virus ušao na odeljenje i ko zna, mogla je i tamo - navodi kompozitor i dodaje da ga je pogoršanje Marininog zdravstvenog stanja zabrinulo:

- Uplašio sam se, naravno. Ali nove analize su ohrabrujuće. Srećom, korona u njenom slučaju nije progresivna i nadamo se da će tako ostati.

Uprkos svim nedaćama koji su ih snašli, Radulović otkriva da je njegova životna saputnica vedrog duha te da svakodnevno radi na novim tekstovima:

- Marina je pre hospitalizacije bila aktivna radila je, pisala i stvarala i ne znam više ni da objasnim odakle joj snage i gde crpi energiju - zaključio je Futa.

Podsećanja radi, Marina Tucaković hospitalizovana je u utorak 14. septembra nakon što joj je potvrđena zaraza korona virusom. Njoj je ukazana pomoć u jednoj privatnoj klinici a nakon što joj se stanje pogoršalo Marina je prebačena u bolnicu "Dr Dragiša Mišović" gde je priključena na respirator.

Video: Marina Tucaković o sličnosti majke i ćerke Ražnatović: Anastasija me uopšte ne podseća na Cecu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljubiša

    16. septembar 2021 | 13:17

    Pa zarazili je nevakcinisani, i neodgovorni lekari i osoblje. Nije sigurno zaražena na svadbi i žurkama. Treba da tuži bolnicu.

  • Mislim

    16. septembar 2021 | 14:08

    Ovaj Futa je izgleda dobar covjek.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA