≫ 

Severina posle 17 godina uputila izvinjenje porodici partnera sa jahte: Jedino sam njih povredila

- Svesna sam da postoje tri osobe koje sam time povredila, i želim da im se izvinim. A to su deca i supruga mog partnera iz tog videa - izjavila je Vučkovićeva

  • 21
Severina Severina / Printskrin: Youtube/Jutarnji list

Pevačica Severina Vučković koja se već duže vreme bori za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, opisala je do detalja kako izgleda njena pravna bitka sa Milanom Popovićem.

U ispovesti koju je dala hrvatskim medijima Severina se takođe dotakla teme "privatan snimak", koja je prati tokom karijere, a zbog koje je, kako tvrdi, svesna da je povredila neke ljude.

Ipak, ne misli da bilo kome, osim osobama koje je sada prvi put spomenula, duguje bilo kakvo izvinjenje.

- Želim da poručim mladim devojkama da budu oprezne i da paze što čine. Svesna sam da postoje tri osobe koje sam time povredila, i želim da im se izvinim. To su deca i supruga mog partnera iz tog videa. To su jedine osobe kojima se ja moram izviniti - izjavila je Severina za H-alter i otkrila kako želi da upravo ona bude ta koja će sa sinom podeliti svoje greške iz mladosti:

- Iznenađujuće je da od te 2004. do danas niko nije spominjao patnje te dece, a svi su sada jako zainteresovani kako će to doživeti moj sin koji u to vreme nije bio ni rođen. Svesna sam da će se moj sin kad-tad u životu s time sresti i imam to na umu od početka. Kada procenim da je vreme, sama ću mu to reći i htela bih da to čuje od mene. Rado bih citirala mudrijeg od sebe, filozofa koji kaže da kazna koja je veća od zločina jeste sama zločin - istakla je Vučkovićeva.

Podsećanja radi, privatni snimak Severine Vučković i Milana Lučića isplivao je u javnost 2004. godine.

Zbog skandala koji je potresao region, pevačica se povukla iz javnosti neko vreme, a neretko je izjavljivala da je ta afera toliko pogodila da je tražila pomoć psihologa.

Video: Severina se u zanosu prevrnula preko zvučnika, dizali je muzičari: Malo sam natukla kičmu...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiiii

    16. septembar 2021 | 15:16

    Mozda si 3 povrijedila ali si milione usrecila. Hvala Seve za video, super si 🙂👍

  • Vss

    16. septembar 2021 | 15:12

    Zabraniti joj ulaz u zemlju

  • Zvele

    16. septembar 2021 | 16:34

    Znaš li ti koliko si njih usrećila svojim filmskim ostvarenjem ne možeš ni zamisliti.......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA