≫ 

Danas saslušanje Katarine Radivojević: Glumica daje iskaz o Bjelogrlićevom nasrtaju na Antonijevića

Glumica Katarina Radivojević je, kako se na snimcima kamera moglo videti, sedela koja za istim stolom sa okrivljenim Bjelogrlićem

  • 2
Katarina Radivojević Dragan Bjelogrlić Predrag Antonijević

Katarina Radivojević, Dragan Bjelogrlić, Predrag Antonijević / Foto: Milena Đorđević, ATA Images, Privatna arhiva

Glumica Katarina Radivojević biće saslušana danas o prebijanju reditelja Gage Antonijevića od strane kolege Dragana Bjelogrlića.

Nakon što su svoje izjave u tužilaštvu u Nišu dali Dragan Bjelogrlić, a dve nedelje kasnije i reditelj Predrag Gaga Antonijević, o prebijanju Gage Antonijevića od strane Bjelogrlića danas će biti saslušana i glumica Katarina Radivojević, prenose Novosti.

Osim Katarine Radivojević, o prebijanju Gage Antonijevića od strane Bjelogrlića biće saslušani i Filip Davidović, Vladan Kecmanović i Jovana Sarić.

Glumica Katarina Radivojević je, kako se na snimcima kamera moglo videti, sedela koja za istim stolom sa okrivljenim Bjelogrlićem.

Gaga: Katarina Radivojević je vikala "I ja bih ga ubila"

 

Antonijević je nakon incidenta izjavio nije imao nikakav kontakt glumcem pre incidenta.

- Apsolutno ne i jednostavno nikakav kontakt sa njim nisam imao. Nek se pojavi bilo ko da kaže gde smo se mi to videli, kad smo stupili u kontakt. Prvi put kad sam ga video, on me je udario pesnicom. To je sve laž i izmišljotina, kojom pokušavaju da opravdaju njegovo ponašanje i kriminalni akt, ali to ne može da prođe - rekao je.

- Ne vidim, jer ja sam okrenut na drugu stranu. Ja samo vidim nešto belo kako mi se približava, mislio sam da je konobarica, okrećem se i natrčavam na pesnicu - objasnio je Gaga.

Antonijević je ispričao koje pretnje mu je navodno uputio Bjelogrlić tokom incidenta. Na pitanje voditelja da li je tema bila "Dara iz Jasenovca", rekao je:

- Nije samo Daru, psovao mi je majku, rekao je "ubiću te", nešto je rekao, ne mogu da se setim, "što ti mene provociraš", iako nisam sa njim imao nikakvog kontakta, tu je bila i Katarina Radivojević, koja je sa njim sedela.

Voditelj je pitao Antonijevića da li su istiniti navodi pojedinih medija da je Katarina Radivojević zapravo ljuta, jer je nema u drugoj sezoni "Ubice mog oca", te da je ona govorila Bjeli loše i podstrekivala ga.

- Ja to ne znam, nadam se da nije, međutim, oni su bili zajedno. Šta su oni pričali, ja to ne znam. Ona nas nije razdvajala, prvo je vikala "nemoj", onda je rekla "I ja bih ga ubila". Kažem vam, ja nisam sa njom u kontaktu posle druge sezone "Ubica", mi smo prekinuli saradnju, nisam od tada s njom u kontaktu. Izgleda da su dosta popili, bilo je izgleda i nekih supstanci, tako javljaju - rekao je, između ostalog, Antonijević.

Tim povodom pokušali smo više puta da dobijemo komentar od Katarine, ali se danima nije javljala ni na jedan broj telefona poznat redakciji.

Bjelogrlić nakon fizičkog napada na Antonijevića: Branio sam čast na pogrešan način

 

"Žao mi je što sam odgovorio na jedan neprimeren način, na provokacije koje su bile te večeri, a traju već godinu dana i više", izjavio je reditelj i glumac u razgovoru za Tanjug, komentarišući fizički napad na reditelja Predraga Gagu Antonijevića u hotelu "Ambasador" u Nišu.

- Kao čovek i umetnik okrenut sam vrednostima i gajim vrednosti koje preziru agresiju, i sa te strane nikako ne mogu biti ponosan na taj svoj postupak. Ja sam čovek koji drži do svoje časti i spreman sam da svoju čast i dostojanstvo uvek branim. Nažalost, te noći sam svoju čast branio na pogrešan način - istakao je on.

Kako je objasnio, žao mu je svih onih koje je taj postupak na bilo koji način povredio.

- Ali, to je moj život, ja njega nosim i nosiću ga uvek uzdignute glave - zaključio je Bjelogrlić.

Video: Snimak kako je Bjelogrlić prebio Gagu Antonijevića: Prišao mu je i počeo da ga udara svom snagom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA