≫ 

Trudna Marijana Mićić uživa u zagrljaju izabranika: Bez trunke šminke, a nikad lepša nije bila

Mićićeva je u srećnoj emotivnoj vezi već 8 godina, a kroz nekoliko meseci će postati majka

  • 0
Marijana Mićić

Marijana Mićić / Foto: Instagram/micicmarijana

Glumica Marijana Mićić čeka prvo dete sa svojim partnerom Milošem Marjanovićem sa kojim je u srećnoj emotivnoj vezi već osam godina. 

Ona i dalje ne želi da priča o trudnoći, a sada je na svom Instagram profilu objavila prvu fotografiju sa partnerom otkako je u drugom stanju i to potpuno bez šminke.

Marijana i Miloš pozirali su zagrljeni, a ona je stavila emotikon lista i srca. Njima su društvo na slici pravli i psi od kojih se oboje ne odvajaju.

Podsetimo, njih dvoje su vezi već osam godina, te su ih lepe vesti o prinovi mnogo obradovale.

- Marijana i Miloš su dosta brinuli zbog korone, zaista se nisu kretali puno. Ona je pauzirala sve poslovne obaveze, jer ju je i doktor savetovao da miruje i da se ne izlaže prevelikom naporu ili stresu. Tek sada kada je ušla u osmi mesec trdnoće malo su se opustili, jedva čekaju da bebu uzmu u naručje. Saznali su da je devojčica, trudnoća protiče u najboljem redu i mogu da odahnu. Miloš je priželjkivao ćerku, sreći nije bilo kraja kada je shvatio da će mu želja biti ispunjena. Marijana prosto blista - rekao je izvor za domaće medije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA