≫ 

Kloi Kardašijan ni ove godine nije bila pozvana na Met Galu, a razlog je baš surov

Odlukom urednice prestižnog časopisa sestra Kardašijan nikada nije pozivana na ovu manifestaciju

  • 0
Kloi Kardašijan, Khloe Kardashian Kloi Kardašijan / Foto: Profimedia/JACK/BACKGRID/Backgrid USA

Jedan od najvažnijih njujorških modnih događaja, Met Gala, okupio je i ove godine najpoznatija imena iz sveta mode i muzike a sa liste zvanica i ovaj put izostala je Kloi Kardašijan.

Ona nije bila pozvana na prestižnu manifestaciju odlukom glavne urednice magazina "Vogue", Ane Vintur koja je procenila da Kloi nije dovoljno popularna kako bi prošetala crvenim tepihom.

Kako piše britanski "The Sun", za Kloi Kardašijan nema mesta na Aninoj A - listi velikih zvezda koje se pozivaju na ovaj događaj.

Ona se, naime, nalazi tek na C - listi popularnih ličnosti uprkos tome što ima 183 miliona pratilaca na Instagramu. 

Pored nje ni sestra Kortni nije dobila poziv za razliku od Kim i Kajli koje su redovnne gošće ove manifestacije od 2013. godine. Kim Kardašijan se prvi put na crvenom tepihu pojavila kao pratnja Kanijeu nakon čega je redovno pozivana.

Takođe, Vintur je ove godine na Met Galu pozvala mnoge influensere i TikTokere, među kojima je i Edison Rej, koju prati 39 miliona ljudi na Instagramu, a 85 miliona na TikToku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA