≫ 

Zvezda serije "La Casa De Papel" se oprostila od Dude Ivkovića

Legendarni srpski trener Dušan Duda Ivković preminuo je rano jutros u Beogradu u 78. godini

  • 0
Dušan Duda Ivković Darko Perić Dušan Duda Ivković Darko Perić Foto: MN Press, Profimedia/Maria Laura Antonelli/AGF/Sipa Press

Srpski glumac Darko Perić (44), zvezda planetarno poznate serije "La casa de papel", objavom na Instagram storiju oprostio se od Dušana Dude Ivkovića.

Darko, inače veliki ljubitelj košarke, na storiju je objavio Dudinu fotografiju i napisao:

- Počivaj u miru, treneru.

Darko je zaljubljenik u košarku, o čemu svedoči i to što je bio voditelj evroligaške emisije protekle sezone, o zanimljivostima u evropskoj košarci.

Podsetimo, legendarni srpski trener Dušan Duda Ivković preminuo je rano jutros u Beogradu u 78. godini, od posledica vode u plućima i herpesa. Informaciju o smrti legende srpske košarke potvrdio je prvi čovek Dudinog Radničkog sa Crvenog krsta, Goran Kalinić.

- U šest časova i 50 minuta, Dušan je preminuo u bolnici u Beogradu od posledica vode u plućima i herpesa - rekao je Goran Kalinić za Sport Klub.

Povodom odlaska legende srpske košarke, o njemu je pričala još jedna legenda, Duško Vujošević, koji je za Prvu televiziju otkrio da je Duda infekciju dobio od golubova, koji su bili njegova velika strast.

- Znao sam da ima nekih određenih problema, da je dobio infekciju od golubova, koji su bili njegova velika strast, znam i da je imao nekih problema sa herpesom. Mada nikada ne znaš šta sutra nosi tebi. To je demon zvani sutra - rekao je Vujošević na početku uključenja.

Istakao je da je ovo težak momenat za srpsku košarku, koja bez Dude neće biti toliko jaka i uticajna.

- Ja ću ga pamtiti jer smo zajedno proveli deo zajedničkog života kroz košarku. Ne želim da nabrajam šta je sve uradio u košarci, znao je da se nametne, on je u određenom momentu bio i u Partizanu, ali najviše u reprezentaciji Jugoslavije, kroz sve faze dok se ona smanjivala. Možda po zlatu u Atini 1995. ali ja sam imao dosta različitog kontakta sa njima.

Video: Hvala za sve: Ko je bio Dušan Ivković?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA