≫ 

Prelepa ljubavna priča mladih glumaca: Pre Ksenije, Pavle je ljubio Ivanu i svi su ih obožavali

Mlade glumačke zvezde Ivana Zečević i Pavle Mensur igrali su zaljubljene tinejdžere u seriji "Kalkanski krugovi", a bili su par i u privatnom životu

  • 2
Ivana Zečević

Ivana Zečević / Foto: Instagram/ivana___zecevic

Pevačica i članica grupe "Huriccane", Ksenija Knežević i glumac Pavle Mensur, sin proslavljenog glumca Irfana Mensura, otpočeli su romansu, nakon što su okončali veze u kojima su prethodno bili.

Ova vest najviše je pogodila obožavaoce Pavla i njegove sada već bivše devojke, glumice Ivane Zečević, sa kojom je bio dve i po godine u vezi, a čak su i živeli zajedno.

Mlade glumačke zvezde Ivana Zečević i Pavle Mensur igrali su zaljubljene tinejdžere u seriji "Kalkanski krugovi", a bili su par i u privatnom životu.

Predivni i talentovani, Ivana i Pavle uživali su do skoro u ljubavi, a mlada glumica otkrila je jednom prilikom kako žive i šta se u njihovim životima promenilo od emitovanja serije i popularnosti koju su stekli.

- Pavle i ja smo relativno skoro pričali, ali nije se ništa promenilo. Jeste malo više pažnje na društvenim mrežama, prilaze ljudi na ulici, ali nije ništa što me opterećuje. Generalno, moj život je isti, ništa se nije promenilo - priznala je Ivana.

Ivana i Pavle živeli zajedno u malom stanu 

 

- Apsolutno. Išlo je prirodno, sve kod nas ide prirodno. Kako nas je život vodio, tako smo i odlučivali. Sve je iz ljubavi. Traje dve godine i dva-tri meseca. Volimo da trošimo pare na dobru klopu, ali sve je isto kao i ranije - objasnila je lepa glumica koja se sa Pavlom upoznala preko fakulteta i snimanja.

- Sreli smo se na Fakultetu dramskih umetnosti. Onda nas je spojila "Grupa" i počeli smo da se družimo. To bi u nekoliko reči bio neki kratak istorijat naše ljubavi - istakla je.

Poredili su ih sa počecima Milene Dravić i Dragana Nikolića

 

- Čula sam to od vas i još u nekoliko navrata. Meni su njih dvoje zaista neponovljivi, bili su toliko autentični - odrastala sam uz njihovu glumu, voditeljstvo. To mi je neshvatljivo da ih neko može ponoviti. Ovo pitanje mogu da shvatim kao najveći kompliment na svetu, ali ne mogu to da percipiram. Hvala svakome ko se usudi da nas stavi u tako divan koš - poručila je ova lepa devojka.

Pavle Mensur je sin naših poznatih glumaca Irfana Mensura i Srne Lango

 

- Gledajući roditelje shvatio sam da je gluma jedan krvav poziv. Publici često sa strane to ne izgleda baš tako. Srna i Irfan su se trudili da me odvuku od tog poziva. Međutim, kad su shvatili da samo time želim da se bavim, dobio sam njihovu podršku. Sada im je i drago i ponosni su što neko nastavlja da se bavi onim u čemu su oni uspešni već decenijama - rekao je jednom prilikom Pavle.

Podsetimo, Ksenija i Pavle ludo su zaljubljeni jedno u drugo, piše Story, a kako su izričiti po pitanju da svoju intimu ne žele da dele sa drugima, svoju romansu krili su od javosti.

Prvi susret Ksenije i Pavla bio je odlučujući, kako se navodi, glumac se pevačici udvarao na džentlmenski način, a nedavno je prisustvovao i njenom nastupu na "Music Week" festivalu, gde ju je iz publike posmatrao ponosno i zaljubljeno.

Fotografije Ivane Zečević i Pavla Mensura, pogledajte u galeriji u tekstu.

Video: Atraktivna Uraganka više nije plavuša, a njen novi imidž šokirao je fanove

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    16. septembar 2021 | 17:05

    Ivana je predivna, prirodno lepa, obrazovana devojka. Posle takve persone na sta "spade" brate Pavle. Razocarana sam!

  • Taša

    17. septembar 2021 | 14:23

    Meni su divan par bili Pavle i Ivana. Ksenija deluje starije, krupnije i estradnije od Ivane. On deluje mladje nego sto ima godina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA