≫ 

Branimir Popović konačno u javnosti sa suprugom, 21 godinu mlađom glumicom

2013. godine Branimir i Sanja postali su roditelji ćerke Sofije i već godinama su u skladnom braku

  • 3
domaca verzija  serije Branimir Popović, Foto: ATA Images

Glunac Branimir Popović (54) trenutno je angažovan na nekoliko projekata, a ove jeseni gledaćemo ga u čak nekoliko televizijskih ostvarenja, od kojih u rimejku serije "Dinastija" tumači glavnu mušku ulogu.

On se neko vreme se povukao iz javnosti i to nakon venčanja sa 21 godinu mlađom koleginicom Sanjom Jovićević Popović (33), sa kojom je igrao u seriji "Budva na pjenu od mora".

Osim što se vratio na "male ekrane", prisustvovao je i na premijeri filma "Toma", pa je nakon dužeg medijskog odsustva fotografisan u javnosti i to, ovoga puta u društvu svoje lepše polovine. 

Podsetimo, kada se ljubav između Sanje i Branimira "rodila", ona je tek završila glumačku akademiju, na kojoj joj je Branimir bio profesor. Svojevremeno se pričalo i da je kao prijatelj Mime Karadžića navodno doprineo da je angažuju kao glavnu glumicu u pomenutoj seriji.

Upravo zbog toga, par se trudio da se o njihovoj vezi, a kasnije i braku, zna malo toga.

Ljubav sa Branimirom je samo rasla za vreme snimanja pa je tokom emitovanja serije Sanja ostala u drugom stanju, a onda se glumački par venčao daleko od očiju javnosti.

- Sanja je odlična i vrlo profesionalna iako je u drugom stanju. Radi na ulozi Bojane kao i pre trudnoće, iako smo svi mi oko nje veoma uviđajni i ne dozvoljavamo da se umara. Ona nije nimalo razmažena trudnica - otkrio je tada Mima Karadžić.

Godine 2013. Sanja i Branimir postali su roditelji ćerke Sofije i već godinama su u skladnom braku.

Iako Sanju posle uloge Bojane Bačić dugo nismo imali prilike da vidimo i ona se vratila glumačkom pozivu istaknutom ulogom u seriji "Hotel Balkan".

Video: Lidija Vukićević o odnosu sa Vladimirom Tomovićem: Prevazišli smo platonsku ljubav...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    16. septembar 2021 | 22:41

    Kako ovi stariji muskarci nisu svesni da ovako pored mladje izglexaju jos starije i oronulo?

  • Jole

    16. septembar 2021 | 20:13

    Ka' se vrću u Crnu Goru?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA