≫ 

Maja prvi put o abortusu: Janjuš nije hteo ni da čuje, bila sam psihički uništena

- Laže da nije znao da sam trudna, jer ga je zvala moja drugarica Ana Bulatovic koja može sve da potvrdi - rekla je Marinkovićeva

  • 4
Marko Janjušević Janjuš i Maja Marinković Januš, Maja, Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Maja Marinković prvi put progovorila je o trudnoći sa Markom Janjušević Janjušem, kao i prekidu trudnoće, koji je teško podnela.

Janjušević je sada izjavio da tada nije znao da je Maja u drugom stanju, što je nju isprovociralo, pa je iznela svoju stranu priče.

- Janjuš je sve slagao što je rekao! Lažov i prevarant! On se slikao sa psom od dotične i govorio kako je to njegov sin, i kako ide da mu kupi nova kolica dok sam ja bila trudna i pokušavala da ga dobijem na sve načine - rekla je Maja.

- Laže da nije znao da sam trudna, jer ga je zvala moja drugarica Ana Bulatovic koja može sve da potvrdi. Nije hteo da čuje za to. Mene je bilo sramota da pričam o tome javno, bila sam uništena psihicki zbog toga - ispričala je Marinkovićeva za Pink.rs.

- Ja ću detaljnije sve to objasniti kada dođe vreme za to. I izmišlja kako sam ja bila sa njegovim drugovima na moru, kako bi pokušao da se opere od javne osude, igra na kartu žrtve kao uvek. Bruka i sramota za čoveka koji je prvenstveno otac - zaključila je Maja.

Podsetimo, da je prekinula trudnoću, Maja se poverila Staniji Doborjević, koja je u Zadruzi pričala o ovoj temi.

- Pre nego što sam ušla u rijaliti, Maja mi je otkrila da je išla na kiretažu. Baš mi je krivo što je to uradila - rekla je Stanija i objasnila zašto se njena drugarica odlučila na taj korak.

- Pokušavala je na sve načine da dođe do Janjuša, ali on nikako nije hteo da joj se javi. Bio je zauzet Anom Korać! Sa njom se stalno slikao za Instagram, šetao je njeno kuče, čak je tom psu kupovao kolica i nazivao ga svojim sinom! Maju je to baš pogodilo. Janjuš ju je mnogo povredio i odlučila je da abortira - rekla je Dobrojevićeva.

Majine fotografije pogledajte u galeriji u tekstu.

Video: Filip Car i Stanija potvrdili da je Maja abortirala Janjuševo dete: On se tada slikao s Anom Korać

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bajka

    16. septembar 2021 | 21:13

    Jooooj... od tuge prešla na Cara. Taki je sigurno ponosan

  • Mravinjak

    16. septembar 2021 | 20:58

    Ko zna bre ko je otac tog deteta bio...

  • Licemerka

    16. septembar 2021 | 22:53

    Šta žene vide na ovom Janjušu???🤔🤦‍♀️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA