Luka o raskidu, otkrio kako podnosi krah ljubavi: Trudim se da uvek gledam ispred sebe, a ne iza

- Kada se bavimo javnim poslom neminovno je da će neka veza dospeti u medije hteli to mi ili ne, ali mislim da ne treba preterivati - rekao je glumac

  • 5
Luka Raco

Luka Raco, Printskin: Prva.rs

Mladi glumac Luka Raco nakon što je stavio tačku na vezu sa Vanjom Mirković, posvećen je snimanjima, a kako kaže, kroz život se uvek trudi da gleda napred, bez osvrtanja.

Zvezda serije "Igra sudbine" ne želi da zalazi u detalje kraha ljubavi, kako kaže, jer poštuje privatnost lepše polovine.

- Nema potrebe više komentarisati u medijima nešto što je iza nas, poštovaću privatnost i moju, a i njenu - ističe Raco, dok na pitanje kako podnosi raskid kaže:

- Sport je dobro rešenje za sve, to bih svima savetovao, a što se mene lično tiče, trudim se da uvek gledam ispred sebe, a ne iza. Kada se bavimo javnim poslom neminovno je da će neka veza dospeti u medije hteli to mi ili ne, ali mislim da ne treba preterivati. Sve je to deo našeg posla i trudimo se da baratamo sa tim na najbolji mogući način.

Luka napominje da mu uvek prijaju komplimenti kao i tvrdnje obožavateljki da je jedan od većih zavodnika na glumačkoj sceni.

- Komplimenti uvek prijaju, hvala svakom ko širi takve informacije. Nemam šta više da dodam - rekao je glumac koz smeh za Blic.

Podsetimo, Luka i Vanja planirali su venčanje, ali ipak su stavili tačku na svoju romansu. Glumac je nakon raskida sa svog Instagram profila obrisao sve slike sa Vanjom, koje je objavljivao tokom veze.

Lukine fotografije pogledajte u galeriji iznad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🦂

    17. septembar 2021 | 10:07

    Nešto je ove godine grožde baš kiselo.😁

  • Katarina

    17. septembar 2021 | 08:53

    Mali je baš umišljen, a nikakav glumac.

  • Stefan

    17. septembar 2021 | 10:20

    Brate smuvaj Olju super je riba a i pred nosom ti je a bi to uradijo 🙂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA