Janjuš saznao istinu, pa priznao: "Nisam znao da je Maja stvarno bila trudna, nije mi svejedno"

- Ja sam sa njom završio, ali svakako ne može da se poredi nijedna veza sa mojom i Majinom - rekao je Marko

  • 0
Marko Janjušević Janjuš i Maja Marinković Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Rijaliti-učesnici imali su priliku da vide klip o odnosu Maje Marinković, Marka Janjuševića i Filipa Cara.

Voditelj je potom dao reč Janjušu, koji je otvorio dušu o odnosu sa bivšom devojkom, ali i sa Carom, koji je nakon njihovog raskida započeo vezu sa njom.

- Prvo ću reći, taj odnos kad je prekinut. Pričaću kako jeste, neću ga vređati, samo zbog njegove majke, nju jako poštujem. Ni njegova majka nije za taj odnos, ali ti to njemu ne možeš objasniti. Ja sam otišao na more ne znam da li sam se vratio ili ne, neko mi je rekao da je Maja već tu. Dolazio sam u etno selo i sam i sa ćerkom, ali sam vremenom prestao baš zbog toga što su dolazili oni. Jednom prilikom mi je pustio poruku da treba da razgovaramo, ja nisam odgovorio jer nisam više hteo sa time da se bavim, valjda je hteo da pričamo jer je saznao da sam o svemu obavešten. Bio sam par puta i sam, da prespavam, sretao sam ih, par puta su se i svađali ali nisam želeo da se mešam - govorio je košarkaš.

- Kako ti je bilo kada si čuo da su zajedno, ali iskreno - pitao je voditelj.

- Ja sam sa njom završio, ali svakako ne može da se poredi nijedna veza sa mojom i Majinom. Mi smo se dosta družili napolju, tada sam ja prekinuo sa Majom. Tek kada sam video da su zajedno sam prestao sa druženjem, da sam saznao ranije možda bi bilo drugačije. Ovako sam ja to sam prekinuo. Jeste mi bilo teško, ali svakako sam sa njom završio - odgovorio je Janjuš.

Marko Janjušević Janjuš Marko Janjušević Janjuš, Printskrin: TV Pink

- Jeste mi bilo čudno, ali raskrstio sam. Ona izgleda i dalje ne kapira šta radi, ali ona misli da je to dobro, misli da će tako da bude sve divno, ali to je njena star, ako uđe biće sa njim, to je sigurno. Njoj je okej što je imala šest odnosa u rijalitiju, ali to više nije moja stvar - rekao je Janjuš.

- Vi se niste prirodnim putem razišli? Ti si odabrao stranu i tako raskrstio - pitao je voditelj.

- Izabrao sam ćerku, da odabrao sam stranu. To mi je bilo najvažnije. Nisam znao zadnjih mesec dana ni da li je volim ni šta osećam, ali mi je bilo lakše kada sam izašao. Sada ovde da je vidim ne znam kako bi reagovao, jer realno nisam je video od emisija. Ne znam, nije svejedno, ali jedno znam da nikada nećemo biti zajedno. Neće mi biti sigurno svejedno, jer ja nisam znao da je istina da je ona abortirala dete. To nisu male stvari, ali ako je to tačno, naravno mi neće biti svejedno - rekao je Janjuš.

- Ne znam kako se to računa, ona je bila tri nedelje trudna - dobacio je Car.

- Kako, bre, nije beba, šta vam je, to je plod, to je beba da se razumemo - rekla je Dalila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA