"Da je Kija sa Slobom dobila dete, bilo bi mi drago": Nadica otkrila šta je tražila od bivšeg zeta

- Želim, kako Kiji, tako i njemu, da se ostvare kao roditelji. To me tišti. Ali, eto, dete se ne planira. Biće - kaže Nadica

  • 28
Kija, Nadica, Sloba

Kija, Nadica, Sloba Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Pobednica prethodne sezone rijalitija Zadruga, Nadica Zeljković, govorila je o svojoj ćerki Kiji Kockar, a usput spomenula i svog bivšeg zeta, Slobu Radanovića.

Zeljkovićeva ističe kako jedva čeka da joj njena naslednica podari dete.

- Deca se nikada ne planiraju, niti se zatiču. Ako se to desi, onda to nisu deca iz ljubavi. Dete treba da se rodi iz ljubavi, kao što sam ja nju rodila. Da li u braku ili van, nije bitno.

- Da je i sa Slobodanom Radanovićem dobila dete meni bi bilo drago. Kada se sve to dešavalo posle jedinice, rekla sam: "Ako dođe do pomirenja, da mi Slobodan ne dolazi pred oči dok ne stigne vest da će biti neko dete" - rekla je Nadica za Blic i dodala:

- Uvek sam želela dete iz ljubavi. Ali to nije uspelo. Želim kako Kiji, tako i njemu da se ostvare kao roditelji. To me tišti. Ali, eto dete se ne planira. Biće - kaže Nadica.

Kija je temperamentna devojka, a svoju "nemirnu prirodu" je nasledila od majke i pokojnog oca, sudeći po Nadičinim rečima.

- Jel' kruška može da ima jabuku? Ima pola pola. I njen otac je bio vrlo aktivan, boemski nastrojen, voleo je muziku, svirao gitaru, držao restoran. Nije bio statičan. A mene ste videli kakva sam. No, da napomenem da je Kija toliko aktivna, da statičan čovek kod nje ne može da prođe.

Nadica je pobedila u prethodnoj sezoni rijaliti programa Zadruga, a kako kaže, ne planira da ponovo uđe u ovaj projekat.

- Ono što sam ušla, ušla sam. Niko mene nije terao, daleko bilo, to sam htela i to je to. Sada mi treba klupa i kokice. I ništa više mi nije potrebno - ispričala je Nadica za gorepomenuti list.

U galeriji u tekstu pogledajte Nadičine i Kijine fotografije.

Video: Nadica o Kijinoj budućnosti: Ako se ostvari kao majka, nije me strah

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    18. septembar 2021 | 00:30

    Da je stigao na red od kćerkinih švalera možda bi i napravio dete, a ovako je samo molio Boga da mu ne uvali tuđe

  • Perke

    18. septembar 2021 | 07:51

    Godpodjo, vi ste ceo život proveli u kafani, okruženi alkoholičarina, bludom i nemoralom.... da ste hteli unuke, posvetili biste se svom ženskom detetu, vaspitali biste ćerku da bude majka i supruga, a ne noćna ptica, blejačica, svetska putnica i proždiračica muškaraca.. Bog je pogledao Slobu, pa se izvukao momak bez težih posledi

  • Febo

    17. septembar 2021 | 23:59

    Kija da rodi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA