Helenina prva objava nakon venčanja: Udala sam se na prazan stomak, a muža ne krijem

Helenin partner Dragan Aleksić, bivši je muž voditeljke Jelene Dimitrijević

  • 13
Helena Topalovic

Helena Topalovic Foto: Instagram/helena_topalovic

Helena Topalović, udala se juče, 16. septembra. Čak se i na društvenim mrežama spekulisalo kako je Topalkova naslednica navodno trudna, ali i da krije supruga, a ona je sada stala na kraj glasinama.

Ćerka pevača Milana Topalovića Topalka nije krila sreću zbog venčanja, ali je sakrila sve detalje. Ovim povodom, obratila se novinarima.

- Udala sam se na prazan stomak. Nemojte da brinete, dušebrižnici. Muža ne krijem, već ne želim da delim našu privatnost, ostavite me na miru da uživam i sklonite mi se od zgrade - poručila je oštro ona na Instagramu.

Helenin partner Dragan Aleksić, bivši je muž voditeljke Jelene Dimitrijević.

Spekulisalo se da je Dragan i dalje u braku, što je Topalovićeva oštro demantovala svojevremeno.

- Pošto ona (Jelena Dimitrijević, prim. aut.) neće da demantuje i tako joj odgovara, onda ću ja. Krivo mi je što sam nazvana ljubavnicom, na drugima je da demantuju, nisu demantovali, evo ja sam umesto njih. Sa sadašnjim dečkom sam u vezi od jula ove godine, a njih dvoje dve i po godine nisu zajedno. Godinu dana je trajala brakorazvodna parnica. Kada je zatrudnela, tada su se venčali. Jelena već dve godine živi sa majkom.

- Nema ko šta više da mi nakači, bilo kakve afere na mene. Ja sam bila slobodna žena, on slobodan muškarac, tako da nema šta da se izmišlja - ispričala je ranije Helena.

U galeriji pogledajte Helenine fotografije (opisana objava je pod brojem 3).

Video: Verila se Topalkova ćerka: Prsten sija, a ruže i luksuz svuda oko nje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lena

    17. septembar 2021 | 19:51

    Hahahahaha ali sklonite mi se od zgrade! Jao, jao! 😂😂😂 A ti si? Helena Topalovic? Kako, kako? 🤔 Izvini zvezdetino, nismo te prepoznali! Verujem da ti nije lako da se nosis sa tolikom slavom tvoje zadnjice...

  • Ena

    17. septembar 2021 | 22:00

    Od jula u vezi i vec se vencali ?Dugo li ce to potrajati !

  • Tatjana Radonic

    18. septembar 2021 | 11:32

    Kao majki,zao mi ke ovog deteta.Dobila je paznju,koju ne zasluzuje.Dobila je novac koji nije zaradila.Dibila.je izgled,koji nije njen.Izgubila identitet.Ona nije mogla ni intelektualno da se razvije.O emovionalnom razvoju i da ne pisem.Kako ce ovo bolan pad biti.Mnogo je ovakve dece.Ako zelite da unistite neki narod,upropastite im decu.To se nama desava.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA