Komšije otkrile kakva je privatno Anja Alač: O njoj sve najlepše, ali partner joj je pomalo čudan

Anja se uvek ljubazno javi i pozdravi sa svima

  • 2
Aleksandra Anja Alač Anja Alač Foto: Marko Jovanović

Glumica Anja Alač nedavno se porodila i na svet donela sina Alekseja, kog je dobila sa partnerom Andrejem Josifovskim, poznatijim pod nadimkom Pijanista.

Njene komšije tvrde da je glumica odlična majka, kao i veoma prijatna i ljubazna osoba, a da joj je izabranik pomalo neobičan.

- Anja je divna mlada devojka i vidi se da je požrtvovana majka.Mogu slobodno za nju da kažem da je prava dama, dok joj je partner pomalo čudan. Ne razgovara toliko s nama, a često se dogodi da nam se i ne javi kad izađe iz zgrade. Opet sa sinom je jako pažljiv i posvećen, jednom sam ga video dok je bebu unosio u zgradu. Sa druge strane Anja se uvek ljubazno javi i pozdravi sa svima nama, prava je dama - poručuje komšija iz zgrade, dok komšinica iz ulice ističe da je Anja divna majka:

- Glumica je sjajna majka, uvek nasmejana i raspoložena. Vidi se da joj je dete unelo novu vedrinu u život. Nismo je toliko viđali sa sinom, jer je bebica još mala, ali je srećemo kad dolazi iz prodavnice. Stalno nosi pelene, mast i druge kremice za bebu. Baš sam je pre neki dan srela dok se vraćala iz obližnjeg makreta, upitala sam je usput da li treba da joj pomognem oko kesa ili može li sve sama da ponese. Ljubazno mi se zahvalila i krenula ka zgradi, sve je uspela sama da ponese – kaže komšinica iz ulice.

- Sretala sam je svega par puta. Obično nosi tamne naočare i široku odeću koja joj je najudobnija za dnevnu varijantu. Nisam sigurna kako joj partner izgleda, mada sam čula da je povučen i ne voli da se eksponira javno, ali i da je sjajan otac. Meni deluju kao skladan par, a šta se to dešava u njihova četiri zida, to oni najbolje znaju. Anja često dođe po stvari za bebicu, ponekad kupi dnevnu štampu, obično da se ona nalazi na naslovnoj strani. Verovatno voli da skuplja primerke za arhivu - zaključuje kasirka za "Blic".

Podsetimo, Glumica Anja Alač porodila se 2. septembra i na svet donela sina kojem su ona i njen izabranik dali prelepo ime - Aleksej.

Fotografije glumice Anje Alač, pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bgd

    17. septembar 2021 | 22:30

    Odlicna majka i odlican otac a tek postali roditelji. E komsije…

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA