≫ 

"Borio sam se sa 30 kg viška": Glumac trenira 5 puta nedeljno i izgleda fenomenalno, ali to nije sve

- U poslednje tri godine trudim se da se zdravo hranim i vežbam - rekao je Pajić

  • 0
Zoran Pajić Printskrin: Instagram/orangezo

Glumac Zoran Pajić važi za jednog od najzgodnijih muškaraca u svetu glume, a sada otkriva za “Zdrav život” da vežba i do pet puta nedeljno kako bi svaki mišić bio na svom mestu.

- Uglavnom vežbam četiri do pet puta nedeljno i radim različite grupe mišića. Posle tri nedelje menjam vežbe koje sam pre toga radio, što je dobro za mišiće i telo. O mojoj ishrani i treningu se već tri godine brine moj trener Marko koji je osmislio Morphosis sistem i prezadovoljan sam. Transformacije su neverovatne - kaže glumac i dodaje:

- U poslednje tri godine trudim se da se zdravo hranim i vežbam. Posao me nekad omete u tome, ali se brzo vratim rutini koju sam izgradio. Kad god se zdravo hranim i treniram dobro se osećam i to me drži da ne pokleknem i počnem da se hranim nezdravo jer me posle krivica izjeda. Jedem četiri obroka dnevno, koja čine meso, jaja, povrće i voće. Ništa šećer i brašno.

- Ceo život kuburim sa kilogramima. Što bi rekli, takav mi je metabolizam. Deset kila gore, deset dole od kad znam za sebe. Bilo je nekad i trideset gore, pa opet dole - smatra Zoran koji napominje da u današnje vreme nije teško izgledati dobro.

- Mislim da nikada nije bilo lakše. Toliko ima dijeta, programa, aplikacija, teretana, stručnjaka, nutricionista, salona i plastičnih hirurga. Pitanje je samo šta želimo i kome ćemo pokloniti poverenje - ističe Pajić.

Na pitanje da li postoji tajni recept za srećan život, glumac šaljivo odgovara.

- Ne postoji. Sve dok ga tražimo, bićemo nesrećni. Sreća je onaj trenutak kada se osećaš živim i ispunjenim, kada ti dopre do srca i mozga da je život lep i da vredi živeti. Potreba i rad na sebi da taj trenutak sreće ponovo osetiš sa ljudima koje voliš čini život - izjavljuje Zoran za “Zrad život” koji na svu sreću nije imao većih problema sa zdravljem.

- Na svu sreću, nisam imao tih problema. Dosta zdravstvenih problema proizilaze iz brige i sekiracije. Kada to traje dugi niz godina u nekom kasnom dobu te sve to stigne. Zato je bitno da budemo dobri prema sebi i da čuvamo svoje mentalno zdravlje - zaključuje Zoran Pajić za “Zdrav žviot”.

Kako Zoran izgleda kada je dostigao svoju savršenu kilažu, pogledajte u galeriji u tekstu.

Video: Ne bismo mu se zamerali: Biković polako i sigurno ovladava bokserskim veštinama - sve mu ide od ruke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA