≫ 

Miškovići posle duže vremena ruku pod ruku u javnosti: Zbog smele haljine svi gledaju u Jovanu

Jovana i Marko su se zajedno pojavili na svadbi sina Zvezdana Terzića

  • 15

Pevačica Jovana Mišković i njen suprug Marko Mišković, sin biznismena Mirosava Miškovića, nakon dužeg vremena pojavili su se zajedno u javnosti.

Jovana i Marko su se zajedno pojavili na svadbi sina Zvezdana Terzića, Kostadina, i njegove izabranice Valentine Lopičić, koja je upriličena u jednom luksuznom hotelu u Beogradu.

Pevačica i njen suprug stigli su ruku pod ruku, on u elegantnom odelu, a ona u prelepoj dugoj kreaciji koja je istakla njenu vitku figuru.

Jovanaina elegantna haljina pripijena je uz telo, a jedan deo leđa, stomaka, ali i sa strane je otvoren. Ona je svojom pojavom i lepotom mnoge ostavila bez teksta, te ne čudi što su sve oči bile uperene baš u nju.

Jovana je istakala da godinama unazad poznaje porodicu Terzić, a za mladence, Valentinu i Kostadina, imala je samo lepe reči za budući, bračni život.

Pojavljivanje Marka i Jovane u javnosti nakon duže vremena, kao i kako su se skockali za svadbu Terzićevog sina, pogledajte u galeriji iznad.

Video: Romantika pršti, a pao je i poljubac: Prvi ples novopečenih mladenaca Kostadina i Valentine Terzić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bole

    18. septembar 2021 | 18:23

    Kako zena lepo izgleda , prelepa je ❤️

  • Olja

    18. septembar 2021 | 22:09

    Ovaj par meni deluje da izmedju njih nema trunke ljubavi ...posebno sa njegove strane ...zena je zgodna ali nije lepa ... medjutim sve je ostalo u senci ocigledne ne- ljubavi . Bas mi je zao ovo da vidim.

  • coka

    18. septembar 2021 | 18:18

    Lepa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA