≫ 

Prvi ples Teodorinog brata i snajke: Za ovo su se spremali mesecima, romantičan momenat govori sve

Adriana i Sava danas, 18. septembra, izgovorili su sudbonosno "da"

  • 1

Sava Džehverović, sin bivše rijaliti učesnice Gordane Goce Džehverović i brat pevačice Teodore Džehverović, danas je stao na "ludi kamen" sa svojom dugogodišnjom izabranicom, Adrianom Kadar.

Nakon venčanja usledilo je slavlje, pa su tako Adriana i Sava odigrali i prvi ples kao muž i žena, za koji su se mesecima unazad spremali, što smo mogli da vidimo na njihovim društvenim mrežama.

Oni su plesali uz numeru "Tu esti lubita Mea", a tokom romantičnog momenta osmehivali su se i razmenjivali zaljubljene poglede.

Andriana blista u balskoj venčanici bele boje sa cirkonima, dok je Sava u elegantnom odelu koje je ukrašeno cvetom.

Podsetimo, mladenci su blistali i na građanskom venčanju tokom kog nisu skidali osmeh sa lica, a jasno se videlo da su presrećni što su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav.

Kako je izgledao prvi ples Save i Adriane pogledajte u videu na početku teksta, a slike sa svadbe možete pogledati u galeriji u nastavku:

Video: Brat Teodore Džehverović zaprosio 15 godina mlađu devojku na romantičan način, ona plakala kao kiša!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PECA

    18. septembar 2021 | 19:31

    Ko su bre ti ljudi . Smarate više s' tim titulama - sin od ovoga, brat od strine, sestra od brata, unuk od dede, jetrva, zaova.... Da li vi stvarno mislite da to nekoga zanima?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA