≫ 

Bio joj je profesor, javnost je bila zgrožena, ali je ljubav pobedila: Ovo je priča Adriane i Save

Adriana je imala 15 godina kada su ona i Sava započeli vezu

  • 15
Sava Džehverović venčanje

Sava Džehverović i Adriana Kadar, Foto: ATA Images

Sava Džehverović i Adriana Kadar danas su, 18. septembra, izgovorili sudbonosno "da", a njihova ljbav na početku, kao profesora i učenice, šokirala je javnost i svi su im predviđali kraj, no, ljubav je na kraju pobedila.

Sava i Adriana su se upoznali u školi u kojoj je on predavao francuski, kao profesor na zameni. Adriana se zaljubila u Savu na prvi pogled, uprkos tome što je između njih razlika 15 godina, ali i to da je on profesor. Koliko god da se trudila, nije mogla da se odupre svojim emocijama.

Sava nije ni naslućivao šta ona prema njemu oseća. Cenio je to što je Adriana veoma mlada počela da zarađuje radeći kao šminker. U njoj je video dobrotu i čisto srce, ali nije ni slutio da se nešto između njih može dogoditi.

Kada je Sava otišao u Australiju ubrzo su počeli da se dopisuju i neki teški momenti su ih spojili i njihov odnos se produbio.

- Sava je tada još kao student, predavao francuski u mojoj školi, iako meni nikad nije predavao. Maštala sam da bi nekim slučajem naša veza u budućnosti bila moguća - rekla je jednom prilikom Adriana.

- Adriana je očito bila zaljubljena u mene, a meni razum nije dozvoljavao da se zaljubim. Što sam se vise odupirao, to je povezanost bila jača i u jednom trenutku sam odlučio da poslušam svoje srce i ne dozvolim razumu i društvu da ograničava moj život - rekao je jednom prilikom on.

Kada se Sava vratio iz Australije ubrzo su i započeli vezu, a Adriana je tada imala 15 godina. Svi su bili skeptični kada je veza između njih dvoje počela, kako njihovi roditelji, tako i prijatelji. Adrianina mama je prva prihvatila njihovu vezu i podržala ih.

- Okolina je takva da joj nikada ne možete ugoditi, oni se više i ne trude. Ili ih podržavaju ili ih ne podnose, nema sredine. Zavisno od toga šta nose u sebi. Ako nose ljubav videće ljubav - pričao je Sava ranije.

Sava je na romantičan i originalan način, pre dve godine, zaprosio Adrianu, a nakon veridbe, Goca je istakla da je od prvog dana verovala u njihovu ljubav i da su se oni zbog svojih emocija borili sami protiv svih.

- Iskeno, zaplakala sam zbog svega. Njih su kritikovali, bilo je teško, borili su se sami protiv svih. Mnogi nisu verovali u sve to, ali ja sam od prvog dana verovala. Toliko su slični, dva tela, jedna duša. Oni se pogledaju i znju šta misle. Znači da razlika u godinama nije bila prepreka da se ljubav nastavi i da sve bude onako kako može da se poželi - objasnila je Goca.

Tokom učeća Teodore i Goce Džehverović u Zadruzi 1, učesnicu su tokom sukoba pominjali Savu i Adrianu, a čak su ga ppojedini nazivali i pedofilom. Tada je ljubav, koja je sada krunisana brakom, bila na velikom ispitu i trpela je pritisak javnosti.

Video: Kontroverzna ljubav krunisana brakom: Brat Teodore Džehverović oženio 15 godina mlađu Adrianu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saška

    19. septembar 2021 | 00:04

    Ona nije Adriana nego Andrijana, nije imala 15 nego 12 godina. Bilo je vrlo bolesno tada videti ih kako šetaju. Srećno im bilo, samo neka se malo vrate u realnost,posebno ona.

  • DARKO 100%

    18. septembar 2021 | 21:40

    Nije uvek kako nam se cini,na kraju balade happy end

  • Sasa

    19. septembar 2021 | 09:30

    Zelim vam svu srecu ovog svijeta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA