≫ 

"Blago tvom mužu": Helena Topalović nakon tajnog venčanja pokazala atribute i izgleda kao milion $

Helena je postavila fotografiju na kojoj je u minijaturnom kupaćem kostimu zbog kog su sve njene obline dospele u prvi plan

  • 13
Helena Topalovic

Foto: Instagram/helena_topalovic

Helena Topalović dva dana nakon tajnog venčanja objavila je provokativnu fotografiju na društvene mreže i oduševila sve.

Ćerka pevača Milana Topalovića Topalka izgovorila je sudbonosno "da" Draganu Aleksiću, a o raskošnoj ceremoniji pričali su i pisali svi.

Iako su mnogi zajedljivo poručivali da će Helenu "brak da smiri", te da će se "pozdraviti sa polunagim fotografijama" na društvenim mrežama, Topalovićeva ih je sve demantovala u toku današnjeg dana.

Odmah nakon deljenja romantičnih prizora na kojima pozira u dugoj, beloj venčanici, Helena je postavila fotografiju na kojoj ju je moguće videti u minijaturnom kupaćem kostimu zbog kog su sve njene obline dospele u prvi plan.

"Goriš", "Tvoj muž je srećan čovek", "Prelepa", "Boginja", "Jako si lepa i atraktivna", "Cakana", "Raketa", nizali su se komentari.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Topalović Aleksić (@helena_topalovic)

 

Video: Verila se Topalkova ćerka: Prsten sija, a ruže i luksuz svuda oko nje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzova

    19. septembar 2021 | 10:24

    Uvek me je zanimalo kako izgleda kupanje sa ovolikom količinom šminke na licu. Bio bih zahvalan za postavku fotke i nakon izlaska iz bazena. 😁

  • 1111

    19. septembar 2021 | 17:30

    Mediji zaboravljaju da i ova a i sve druge nakindjurene moraju da cucnu kad piskaju. Da smrde kao i sve ostale kad se oznije. Da im kapci vise kad su umorne . Prema tome nista bolje od svih ostalih zena. Sa ovakvim nemas sta ni da pricas. Mislim da je bolje da se akcenat stavi na obrazovanu zenu. Na majku koja pored dece i muza ima i uspesnu karijeru i cenjena je u drustvu. Zenu od koje moze svako da se i postidi a i zadivi. A da pri tom nije napumpala usta i nije se svukla.

  • W

    19. septembar 2021 | 13:14

    Kada uvece pred spavanje poskida ova vestacka pomagala, živo me interesuje, nasta lici ujutru kad ustane

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA