Toni Cetinski ponovo pred oltarom: Dubravka blista u venčanici, a on joj je uputio dirljive reči

- Sami nemamo snage ljubiti do večnosti, ali snagom zahvaljivanja, možemo ljubiti iznad ljudskih dimenzija - napisao je pevač

  • 0
Toni Cetinski

Foto: Telegraf

Toni Cetinski objavio je fotografiju sa suprugom Dubravkom koja je pozirala u raskošnoj venčanici.

Pevač je emotivnu fotografiju sa svadbe podelio na pomenutoj društvenoj mreži uz veoma emotivnu poruku koja je naišla na opšte oduševljenje pratilaca.

- Svako dobro koje imamo ili činimo može jedino dolaziti od Boga koji je samo Dobro. Isto tako ljubav ako hoće biti prava, mora dolaziti od Božje ljubavi. Redovno prisustvovanje svetoj misi i primanje Hristovog tela čini da postajemo novi ljudi, kristolici. Tada je i naša ljubav bliža onoj pravoj ljubavi kakvu vidimo da Hrist ima prema nama.

- Sami nemamo snage ljubiti do večnosti, ali snagom zahvaljivanja, možemo ljubiti iznad ljudskih dimenzija. Zato ima smisla poziv koji supružnici nalaze kod svetog Pavla koji govori o smrti na krstu koja se nastavlja u blagodarenju. Muževi, ljubite svoje žene kao što je Krist ljubio Crkvu te sebe predao za nju - stoji u Tonijevoj objavi na društvenoj mreži Instagram.

Podsetimo, pevač je nedavno postao deda što je takođe objavio na društvenim mrežama, a čestitke su masovno stizale na njegov račun.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tony Cetinski⭐️𝕠𝕗𝕗𝕚𝕔𝕚𝕒𝕝 (@tonicetinski)

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA