≫ 

Nakon ispovesti o silovanju, Viktorijina baka: Pop je izašao iz zatvora, strepim, na lekovima sam

- Najteže mi je bilo kada sam ga videla u mantiji, nakon svega. Posle pritvora ga nismo videli - rekla je Regina

  • 2
Viktorija Mitrović, Zadruga 5,  lekarski  pregled

Viktorija Mitrović Foto: ATA Images

Nakon što je Viktorija Mitrović u Zadruzi progovorila o užasu koji je pretrpela od sveštenika, koji ju je napastvovao kada je imala samo 12 godina, oglasila se njena baka Regina.

Ona je otkrila da je popo nedavno izašao iz zatvora, kao i da se ona nakon ispovesti svoje unuke ne oseća dobro.

- Meni nije dobro, ja sva strepim i na lekovima sam. To je jako bolno. Ja se i sad tresem, nije mi dobro, sinoć sam plakala. Jako je sve bolno. To je stvarno jako teško, to što je ispričala sinoć, to je tako. Dete ništa nije slagalo. Ona je bila dete tada, ali se svega seća, imala je 12 godina. Viktorija nije došla iz škole, niko je nije video u školi, dok nismo saznali da hoće da ide za Kragujevac. Valjda nije smela da kaže zbog toga što je on sveštenik - rekla je ona.

- Onda smo po nju u Kovin i ona sam joj da hoću torbu da vidim, da je otišla sa torbom i da želim da se vrati sa torbom. Onda je ona priznala da je torba kod oca Milovana. Otišli smo kod njega, zatekli smo ga u donjem vešu, pijan. Kad sam ušla samo sam videla njenu torbu. Pljunula sam ga, rekla sam mu: "Sram te bilo, čuvaš torbu za decu Ti mene znaš, mogao si da me zoveš, da kažeš da je zaboravila torbu, vidiš da je mrak, moram da tražim dete"...- ispričala je ona.

- Posumnjali smo, ali nismo smeli da ga optužimo, tu je bila samo torba. Mada smo znali da je on bezobrazan, ali nismo mogli da pretpostavimo da napadne dete, da ga siluje ipak je on sveštenik. Prijavili smo to odmah socijalnom i oni su rekli da oni tu ne mogu ništa.Ona je išla u tu crkvu, pevala je u horu, ali šta će njena torba kod njega. Njemu supruga nije tu, preko je. Da vam kaže, selo zna kakav je on, nije birao, svejedno mu je da li ima dvadeset godina, dal sedamdeset -  ispričala je sve detalje baka Regina u Vikend Premijeri.

- On nije birao, kad je babe napadao. On je bio na sahrani, njoj je sin preminuo. On je preko babe preko neke ograde preskočio. Da nije čuo neki čovek čuo, ne bi je spasao - ispričala je baka Regina i dodala da je Viktorija krila šta se desilo, čak joj je poricala, na kraju je sve priznala je tetku.

- Dete se plašilo da prizna, bilo je sramota jer joj niko ne bi verovao jer je on sveštenik. Saznali smo, čim je priznala, odmah smo došli otišli smo u policiju i socijalno. Ono što je on uradio to ni Bog ne može da mu oprosti - ispričala je baka Regina koja je priznala da je na lekovima otkako je Viktorija javno ispričala užase koje je doživela.

- On je bio sveštenik tu u selu, mi idemo u prodavnicu, on je živeo tu prekoputa i nama je jako teško bilo nakon toga. Njega su posle uhapsili, bio je u pritvoru neko kratko vreme, krenulo je suđenje i od tada smo ga videli još par puta. Najteže mi je bilo kada sam ga videla u mantiji, nakon svega. Posle pritvora ga nismo videli. I da ga vidim, šta da mu kažem? To je jako teško, izbegavali smo da dođemo do njega. To sve i dalje boli - kaže Regina.

Viktorijina baba kaže i da je Đokićeva ćerka udata i da danas živi prekoputa njih u selu Pločica kod Kovina. Dodaje i da nemaju nikakav kontakt, osim kada se slučajno sretnu kod lekara ili u prodavnici. Kaže i kako je čula da Đokić više nije u braku.

- Izašao je iz zatvora, ali je u Bosni kod njegovih. On ovde ima decu i suprugu. To je blam, mislim i da žena nije sa njim. To je kraj što se desilo sa Viktorijom. On ima dva sina i ćerku. Oni žive u glavnoj ulici, mi smo sa strane, jedino se sretnemo u prodavnici, kod doktora, a ćerka mu je udata ovde prekoputa nas u komšiluku, ali nemamo nikakav kontakt. I oni su svesni svega toga što je on uradio detetu - govori Regina.

Podsetimo, Viktorija Mitrović je u uživo programu ispričala jezivu priču o tome kako ju je sa 13 godina silovao sveštenik iz sela u kojem je živela.

Ja sam tada bila u osnovnoj školi, imamo veronauku i crkvu, nedeljom smo išli na tu službu do 11 sati, to smo radili zimi, tako se radi. Ja verujem u Boga, ali nisam želela da se krstim do prošle godine, kada sam se i ja krstila, ne palim sveće, izlazim sa slave, mene to sve podseća na ono što sam preživela - ispričala je ona i dodala:

- Taj sveštenik se opijao i napadao žene, ja sam se gušila u tome, nisam mogla dok nisam prijavila sve. Meni se to baš u crkvi dogodilo, posle toga me je opet napao, jer nisam odmah prijavila. Dete mi je još u selu, želim da sklonim dete odatle. On je imao 58 godina tada, a ja 12 i po.

U galeriji pogledajte Viktorijine fotografije.

Video: Viktorija otvorila dušu Stefanu Kariću: Zadrugarka ima potresnu životnu priču

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pravda je slepa

    19. septembar 2021 | 21:06

    Toliko je bilo silovanja, ubistava, surovih saobraćajki sa smrtnim ishodom i još puno gadosti koje su činili razni zlotvori osuđeni i onih koji su robijali. Sad se prvi put objavljen fotografija počinioca. Da li zbog toga što je upitanju "rijaliti zvezda" pa da se na ovako degutantan način reklamira taj program. Saosećam sa svim žrtvama i smatram da su kazne preblage za bol koji je nanet žrtvama ali očigledno da postoji selektivan prilaz informisanju javnosti.

  • Toni

    20. septembar 2021 | 03:28

    Bruka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA