≫ 

Jedina slika Topalkove ćerke sa 10 godina starijim mužem! Ovako izgleda čovek kog uporno krije

Uprkos pritisku javnosti i pričama koje su kružile o njima, Helena i njen, tada dečko, putovali su često i uživali na egzotičnim destinacijama

  • 26
Helena Topalović Helena Topalović / Foto: Instagram/helena_topalovic

Helena Topalović (25), ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, izgovorila je sudbonosno "da" pre nekoliko dana, 16. septembra, a svog, sada već muža D. Aleksića (34), ali i dečka, dok su bili u vezi, "krije kao zmija noge".

Kada je uplovila u romansu sa svojim suprugom, Elena je vezu krila od javnosti, on je obrisao profil na mrežama, međutim, nakon nekog vremena su uslikani zajedno, prvi i jedini put, a Topalkova naslednica se tada našla na meti tračeva da je ljubavnica, zbog čega je pobesnela.

Nakon odmora u Egiptu, dok su na aerodromu čekali let za Beograd, Helena i njen, tada dečko, fotografisani se. Helena je bila u njegovom naručju i naslonjena na njegovo rame. Kada su njihove slike isplivale u javnost, počele su da kruže priče da je Aleksić oženjen sa voditeljkom Jelenom Dimitrijević.

D. Aleksić jeste ranije bio u braku sa Jelenom i sa njom ima sina, a kako Jelena nije htela tada da komentariše svoj privatni život, Helena se javno oglasila i poručila da njen dečko nije oeženjen.

- Priča da sam ja ljubavnica je obična izmišljotina i to nema veze s vezom. Nema potrebe da se piše o njegovoj i mojoj vezi, svoju privatnost čuvam. Pošto ona neće da demantuje i tako joj odgovara, onda ću ja. Krivo mi je što sam nazvana ljubavnicom, na drugima je da demantuju, nisu demantovali, evo ja sam umesto njih - rekla je tada Helena i dodala:

- Sa sadašnjim dečkom sam u vezi od jula ove godine, a njih dvoje dve i po godine nisu zajedno. Godinu dana je trajala brakorazvodna parnica. Kada je zatrudnela, tada su se venčali. Jelena već dve godine živi sa majkom. Nema ko šta više da mi nakači, bilo kakve afere na mene. Ja sam bila slobodna žena, od slobodan muškarac, tako da nema šta da se izmišlja.

Tada se povodom priča da je Aleksić oženjen, oglasio i Helenin otac, pevač Milan Topalović Topalko.

Ja jesam ponosan na svog sina, zato što nije jedna od vas koji mislite da je cela Srbija rijaliti, pa onda pljujete nas 90% koji nismo. Svi vi koji se radujete dok ucenjujete i blatite normalne građne ove zemlje... možete samo da mi popušite ku**c. Ja nisam jedan od vas niti ću biti dok sam živ! - napisao je tada Topalko na Instagramu.

No, uprkos pritisku javnosti i pričama koje su kružile o njima, Helena i njen, tada dečko, putovali su često i uživali na egzotičnim destinacijama, odakle je Topalkova ćerka objavljivala provokativne slike, ali ne i svog partnera.

Početkom septembra, Aleksić zaprosio Helenu, tokom odmora u Španiji, a po snimcima koje je objavila tada, apartman  je bio ukrašen laticama ruža i crvenim balonima. Ona je tada i pokazala vereniči prsten uz komentar: "Opsednuta sam!".

Helenin suprug je pre nekoliko godina u žižu interesovanja javnosti došao je zbog priče da je bivšoj supruzi, Jeleni, navodno kupio zgradu u Dubaiju od dvadeset spratova.

Video: Verila se Topalkova ćerka: Prsten sija, a ruže i luksuz svuda oko nje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA