≫ 

Dragana Mirković se oprostila od Marine Tucaković: Putuj s anđelima i nađi mir koji zaslužuješ

- Moje misli sada idu ka tvojoj porodici, a posebno tvom sinu Laći - poručila je Dragana

  • 0
Marina Tucaković i  Dragana Mirković

Marina, Dragana, Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Marina Tucaković preminula je 19. septembra, nakon teške bolesti u 68. godini, potvrdio je za Telegraf.rs, njen suprug Aleksandar Radulović Futa.

Poznati se opraštaju od slavne autorke, a oproštajnu poruku na Instagramu je objavila i pevačica Dragana Mirković.

- Umetnik, revolucionar, vizionar, ali pre svega-čovek. Draga moja Marina, hvala ti za sve divne tekstove, za najlepše trenutke koje smo zajedno provele, nezaboravne savete koje si mi dala, hvala ti što si ovaj svet učinila boljim mestom svojom lepotom duše i svojim talentom - počela je Dragana.

- Moje misli sada idu ka tvojoj porodici, a posebno tvom sinu Laći, jer samo mi koji smo imali sreću da nas u ovom životu dodirneš svojom veličinom, možemo makar da naslutimo koliko su izgubili tvoji najbliži. Koliko god da sam vremena provela sa tobom, uvek će mi biti malo, a sa tobom odlazi čitava epoha naše muzike - napisala je pevačica.

- Putuj sa anđelima, draga moja Marina, i nađi mir koji zaslužuješ. Voli te uvek tvoja Gaga - zaključila je Dragana.

Podsetimo, Marina je preminula u nedelju 19. septembra, u 68. godini, nakon teške borbe sa opakom bolesti.

- Istina je. Nemojte ništa da me pitate. Hvala vam na razumevanju - potvrdio je tragičnu vest za naš portal Marinin suprug Aleksandar Radulović Futa.

Kako je Marina postala "mama" domaće muzike

Marinini roditelji želeli su da završi fakultet i bavi se nekom ozbiljnom profesijom, ali sudbina je imala drugi plan. Naime, Marina je završila Ekonomski fakultet, a onda joj je muzika tiho ušla u život.

- Išla sam u Šestu beogradsku gimnaziju i gomila neopredeljenih nas je bilo. Gde bih, šta bih... Tad je ekonomija, kao, bila veoma popularna. Mogao je lakše da se nađe posao. Ja sam htela da budem turistički vodič! Htela sam, međutim, povezala sam se sa nekom ekipom tu sa Đerma. Pravili su neke pesme i mene je to vuklo, vuklo! Svaka melodija me je vukla na neke reči... Nisam ni znala da imam talenat za to. Sve mi je to bilo zanimljivije. Sa njima sam išla na probe... Tako da, taj fakultet sam otaljala i prešaltala se na ono što me vuče, skroz neizvesno - ispričala je Marina nedavno.

Video: In memoriam Marina Tucaković: Ostali smo bez najvećeg tekstopisca, autora najpoznatijih hitova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA