≫ 

Brena rasplakala ljude rečima o Marini: Gledaj nas sa boljeg mesta, nikad se neće roditi žena kao ti

- Volimo te Marina i volećemo te uvek i poštovati, jer si nam svojim delima ulepšala živote - poručila je Brena

  • 0
Marina Tucakovič i  Lepa Brena

Marina Tucakovič i Lepa Brena, Foto: ATA Images

Marina Tucaković (67) preminula je, nakon teške borbe sa opakom bolesti, potvrdio je za Telegraf.rs, njen suprug, Aleksandar Radulović Futa.

Tužna vest pogodila je Lepu Brenu koja se od Marine oprostila putem svog Instagram profila. Brena je divim rečima o legendarnoj Marini dirnula sve.

- Šta god da kazem za Marinu uvek je malo. Otišla je žena pesnik svih nas, naš prijatelj i drug , koja je znala kao skener naše duše šta mislimo i osećamo. Nikad se neće vise roditi takva žena koju smo svi voleli i poštovali. Ostaće njeni tekstvi kao pečat svih nas, jednog vremena u kome smo imali najvećeg pesnika i druga, prijatelja - poručila je pevačica.

- Neka joj je laka zemlja i neka nas sad gleda sa nekog boljeg mesta. Volimo te, Marina, i volećemo te uvek i poštovati, jer si nam svojim delima ulepšala živote, gde smo tvoje reči pretočili u emociju koju su svi osetili. Počivaj u miru - napisala je Brena.

Podsetimo, Marina je preminula u nedelju 19. septembra, u 68. godini, nakon teške borbe sa opakom bolesti.

- Istina je. Nemojte ništa da me pitate. Hvala vam na razumevanju - potvrdio je tragičnu vest za naš portal Marinin suprug Aleksandar Radulović Futa.

Kako je Marina postala "mama" domaće muzike

 

Marinini roditelji želeli su da završi fakultet i bavi se nekom ozbiljnom profesijom, ali sudbina je imala drugi plan. Naime, Marina je završila Ekonomski fakultet, a onda joj je muzika tiho ušla u život.

- Išla sam u Šestu beogradsku gimnaziju i gomila neopredeljenih nas je bilo. Gde bih, šta bih... Tad je ekonomija, kao, bila veoma popularna. Mogao je lakše da se nađe posao. Ja sam htela da budem turistički vodič! Htela sam, međutim, povezala sam se sa nekom ekipom tu sa Đerma. Pravili su neke pesme i mene je to vuklo, vuklo! Svaka melodija me je vukla na neke reči... Nisam ni znala da imam talenat za to. Sve mi je to bilo zanimljivije. Sa njima sam išla na probe... Tako da, taj fakultet sam otaljala i prešaltala se na ono što me vuče, skroz neizvesno - ispričala je Marina nedavno.

Video: In memoriam Marina Tucaković: Ostali smo bez najvećeg tekstopisca, autora najpoznatijih hitova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA