≫ 

Potresna objava Jelene Karleuše: Uz ovu pesmu plakale smo Marina, moja Divna i ja

- Mnogo mi je teško, da znate da je ova žena obeležila moju karijeru i život - poručila je Jelena

  • 6
Jelena Karleuša i Marina Tucaković Jelena Karleuša i Marina Tucaković, Foto: ATA Images

Pevačica Jelena Karleuša zanemela je od tuge zbog informacije da je preminula Marina Tucaković. Bile su bliske, bile su saradnice, bile su jedna drugoj podrška.

Kada je saznala tužne vesti, Jelena se oprostila od Marine, koju je mnogo volela, a sada je, kroz suze, evocirala uspomenu na nju i pokojnu majku Divnu Karleušu.

- Hvala ti Marina… Odakle da počnem? "Tihi ubica", "Moj dragi", "Ko ovu dramu režira", "Upravo ostavljena", "Magija", "Ne smem da se zaljubim u tebe", "Insomnija", "Još te volim", "Pucaj u ljubav", "Slatka mala", "Kazino", "Žene vole dijamante", "Samo za tvoje oči", "Muškarac koji mrzi žene", "Ko ti to baje", "Baš je dobro biti ja", "Ide maca oko tebe", "Krimi rad", "Ludača", i mnoge mnoge druge pesme, napisala je Marina… počela je Jelena.

- Kada sam došla kod nje sa Divnom da mi pročita tekst za ovu pesmu koju upravo slušate, sve tri smo počele da plačemo dok je čitala već prve stihove…. I ja sad plačem dok ovo pišem… jer ne mogu da verujem šta pišem… Mnogo mi je teško i to želim da podelim sa vama… da znate da je ova žena obeležila moju karijeru i život… Eto… - dodala je Jelena u svojoj objavi na Instgramu.

Podsetimo, Marina je preminula u nedelju 19. septembra, u 68. godini, nakon teške borbe sa opakom bolesti.

- Istina je. Nemojte ništa da me pitate. Hvala vam na razumevanju - potvrdio je tragičnu vest za naš portal Marinin suprug Aleksandar Radulović Futa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Kako je Marina postala "mama" domaće muzike

Marinini roditelji želeli su da završi fakultet i bavi se nekom ozbiljnom profesijom, ali sudbina je imala drugi plan. Naime, Marina je završila Ekonomski fakultet, a onda joj je muzika tiho ušla u život.

- Išla sam u Šestu beogradsku gimnaziju i gomila neopredeljenih nas je bilo. Gde bih, šta bih... Tad je ekonomija, kao, bila veoma popularna. Mogao je lakše da se nađe posao. Ja sam htela da budem turistički vodič! Htela sam, međutim, povezala sam se sa nekom ekipom tu sa Đerma. Pravili su neke pesme i mene je to vuklo, vuklo! Svaka melodija me je vukla na neke reči... Nisam ni znala da imam talenat za to. Sve mi je to bilo zanimljivije. Sa njima sam išla na probe... Tako da, taj fakultet sam otaljala i prešaltala se na ono što me vuče, skroz neizvesno - ispričala je Marina nedavno.

Video: Karleuša sa prijateljima i porodicom obeležila šestomesečni pomen mami Divni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mozda

    20. septembar 2021 | 12:57

    Su te pesme i vredele nesto ali jelena ih je unakazila svojim vokalni mogucnostima. Jeco nemas ti talenta za pevanje cak i da hoces

  • Др

    20. septembar 2021 | 11:01

    Па, бар сада је могла без фотошопа! Не личи на себе!

  • Sg

    20. septembar 2021 | 14:04

    Koga interesuje Karleusino misljenje. I onako je vrlo nebitna osoba koja nema pojma o pevanju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA