Tužna ispovest Marinine kume: U utorak smo se oprostile, znale smo da je poslednji put...

- Uvek kada kažeš za nekoga nešto, bilo dobro ili drugačije, ona kaže dobar je to čovek - emotivne su reči Marinine kume

  • 0
Marina Tucaković Marina Tucaković Printskrin: Youtube/K1 Televizija

Kuma preminule kantautorke Marine Tucaković i njena najbolja prijateljica, Marijana Petrović, kroz jecaje priča da je pola njene duše otišlo i da je Marina bila najbolji čovek kog poznaje.

Marina i Marijana se dugo poznaju, a pesnikinjina drugarica je otkrila kako je Marina gledala na ljude.

- Kume i drugarice smo preko 30 godina. To je bio veoma poseban odnos. Sve vreme bolesti sam bila uz nju, to je bila moja misija. Da ona ozdravi i bude dobro. Brinula je, ali je stalno imala vedrinu. Uvek kada kažeš za nekoga nešto, bilo dobro ili drugačije, ona kaže dobar je to čovek. Za nju su svi bili dobri, niko nije bio loš. Kao da me neko presekao testerom i da me pola sahranjuju, a da pola ostajem ovde, na ovom svetu - kroz suze priča Marijana.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Marijana Petrovic (@petrovicbmarijana)

Marijana je ispričala poslednji susret između njih dve.

- Strpala sam je u utorak u Hitnu pomoć i oprostili smo se, obe smo znale da je poslednji put. Nebeska ljubav i susret između nas dve. Išle smo pre mesec dana na Palić, molila me da je vozim, uživale smo na putu do tamo, pevale smo i smejale se - rekla je Marinina kuma za Blic i dodala:

- Terala sam je da piše, rekla sam joj: "Čola ima melodije, hajde da ti ja pomognem da puštam muziku i da ti pišeš". Uvek je bila duhovita. Imam sestru i Marina je tu pored. Bila mi je najbliža.

Video: In memoriam Marina Tucaković: Ostali smo bez najvećeg tekstopisca, autora najpoznatijih hitova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA