Prva slika Marijane Mićić na kojoj se vidi trudnički stomak: Bez šminke, blista u 7. mesecu!

Voditeljka je pozirala bez trunke šminke, nasmejana, a mnogi komentarišu da joj trudnoća i te kako prija, te da izgleda nikad lepše

  • 1
Marijana Mićić

Marijana Mićić, Foto: A. Nalbantjan

Glumica i voditeljka Marijana Mićić (38) čeka prvo dete sa svojim partnerom Milošem Marjanovićem, sa kojim je u srećnoj emotivnoj vezi već osam godina.

Ona i dalje za medije ne želi da priča o trudnoći, ali je sada na svom Instagram profilu objavila prvu fotografiju na kojoj se vidi njen trudnički stomak.

Marijana je sedmi mesec trudnoće i selfi je uslikala dok je na terasi ležala na gomili jastuka, kako bi joj bilo što udobije. Ona je na sebi imala usku haljinu na pruge, pa se jasno video njen trudnički stomak.

Voditeljka je pozirala bez trunke šminke, nasmejana, a mnogi komentarišu da joj trudnoća i te kako prija, te da izgleda nikad lepše.

- Nakon mog jucerasnjeg storija o "mukama" pri nameštanju na gomili jastuka dobila sam toliko poruka podrške da imam potrebu da podelim ovaj momenat. Svaka poruka znači, svaka reč znači. Nije lako, ali je neopisivo prelepo. Samo žene znaju - poručila je Marijanau opisu.

Podsetimo, Marijana i njen partner navodno čekaju devojčicu, a upravo je to bila njegova velika želja koja će mu se i ispuniti, da dobije ćerkicu.

Kako Marijana izgleda u sedmom mesecu trudnoće, pogledajte u galeriji (1. fotografija), kao i još neke njene slike sa dugogodišnjim partnerom sa kojim čeka bebu.

Video: Lunu promenila trudnoća: Nema više skandala i golotinje, postajem majka i moram tako i da se ponašam

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA