≫ 

Iva oštro o devojkama koje žive od OnlyFans-a: Virtuelna prostitucija, radije ću raditi od 5 ujutru!

- Ne bih se pretplatila da gledam nečiji sadržaj tamo, iskreno me to ne interesuje. Ja gledam sebe svaki dan i prezadovoljna sam - rekla je Iva

  • 5
Iva Grgurić, Zadruga 4, Finale Iva Grgurić Foto: Nikola Tomić

Pobednica rijalitija Zadruga 3, Iva Grgurić, otkrila je šta misli o popularnom sajtu za odrasle, OnlyFansu, koji koriste brojne poznate devojke i žene iz Srbije.

Ona je objasnila da ta mreža nije banalna, već da je svako koristi kako želi.

- Koliko ja znam, OnlyFans nije samo platforma gde se plasiraju g***tinje i eksplicitni sadržaj. Imaju tu platformu brojne poznate ličnosti, kao Filip Plejn i ti poznati svetski dizajneri. Svako to iskoristi na svoj način - počela je Iva.

- Ako će to pomoći nekim devojkama da se maknu sa ulice i da se prestanu prostituisati, a da se snimaju kod kuće, pa ja to podržavam. Svako radi šta želi, nikoga ne osuđujem, ali ja radije želim da ustanem u 5 ujutru i završim svoj posao. Ne bih se pretplatila da gledam nečiji sadržaj tamo, iskreno me to ne interesuje. Ja gledam sebe svaki dan i prezadovoljna sam - rekla je.

Na konstataciju novinara da je "OnlyFans virtuelna prostitucija", Iva se sa time složila.

- Na kraju, jeste. Još posle kad vidim da neko objavi da bira nekog fana, pa koga izabere... - kazala je za Srbija Showbizz.

Grgurićeva je nedavno ispričala da je njen voditeljski angažman na jednoj televiziji na "stendbaju", ali je sada jasno - raskinula je ugovor sa TV Pink.


- Prekinula sam saradnju sa Pinkom, nema više ugovora. Na pitanje da li će možda preći na Prvu televiziju, Iva je, smeškajući se, odgovorila da ne zna.

Dodala je i da bi za ulazak u rijaliti Zadruga, zahtevala veliki novac, zbog kojeg ne bi mogla da se dogovori sa produkcijom oko ulaska.

- Inače, potpuno se drugačije osećam. Ne osećam se bolje jer nemam obavezu, jer volim obavezu, da ustanem u 5. Poštujem Pink, šefa i šeficu, a ispoštovala bi ih za dobar honorar. Ko kaže da neće ući nikad, laže. Za dobar honorar može se kupiti dobar stan, a ja imam velike apetite i verujem da oni to znaju, pa zato ne možemo da se dogovorimo.

Iva poznaje aktuelnog zadrugara Dina Dizdarevića, ali kako kaže, bolje da ne priča o njoj u rijalitiju, nego o sebi.

- Dina jako jako dobro i bila sam s njim dok sam bila četiri godine sa svojim dečkom. On je super dečko, zabavan i interesantan ukoliko me ne bude spominjao. On je ušao kao zaseban rijaltii-igrač i da nema potrebe da me spominje, samo neka kaže da me zna. Neka priča o sebi, ima on svakakve dogodovštine, sa svakakvim ženama je bio i provodio vreme. Nek ne spominje mene i mog bivšeg. On je meni drag, moj drugar - ispričala je Iva.

Imala je oštre sukobe sa Nenadom Aleksićem Ša i Tarom Simov, tokom takmičenja u okviru Zadruge - Zadrugovizija, a kako kaže, ponovo bi bila član žirija.

- Što da ne, ja sam uvek bila rečita, ali da naglasim da sam pronašla sebe nakon te Zadruge. Sada svakome mogu reći u lice ono što zaslužuje, verujem da ćete me videti u Zadrugoviziji.

Ivu su često zvali "starletom", ali sada je malo drugačija priča.

- Nije me to mnogo diralo jer ja znam da nisam starleta. Oduvek radim, uvek sam imala posao, a to mi nije bila interesna sfera. Međutim, naravno da mi je mnogo draže kada uz moje ime stoji "voditeljka, TV lice" ili "pobednica Zadruge 3" nego starleta - rekla je Iva za pomenuti portal.

U galeriji u tekstu pogledajte Ivine fotografije.

Video: Filip Car i Stanija potvrdili da je Maja abortirala Janjuševo dete: On se tada slikao s Anom Korać

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • On

    20. septembar 2021 | 11:30

    Čuj ovu postenu i nevinu

  • Đokara

    20. septembar 2021 | 11:44

    Hahahaha, a ona bila sa dedom u kolicima....

  • Petra

    20. septembar 2021 | 12:09

    Nije starleta,a voditeljica jeste,i to skolovana,cuj molim te,idi odakle si dosla imamo mi talentovane devojke i lepše i školovani je koje nemaju posao ,zašto dolazite svi u Srbiju ?Dokazite se u vašim zemljama kada ste uspešne .Dosta foliranja kada se sve zna .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA