Cecine reči o Marini pred punim Ušćem teraju suze na oči: Moja druga majka, zbog nje sam tu gde sam

- To je žena koja je stvorila moj novi identitet na estradi - rekla je Ceca

  • 0
Svetlana Ceca Ražnatović, Marina Tucaković

Svetlana Ceca Ražnatović, Marina Tucaković, Foto: Marko Jovanović, ATA Images

Najpoznatiji tekstopisac, Marina Tucaković, preminula je 19. septembra u 68. godini, nakon višegodišnje borbe sa opakom bolesti.

Marina je bila tvorac većine hitova Cece Ražnatović, koja je na Instagramu podelila snimak sa koncerta na Ušću, kada se pred 100.000 ljudi zahvalila Marini i istakla da je ona njena druga majka.

- Želela bih jednoj osobi da se zahvalim. To je žena koja je stvorila moj novi identitet na estradi, žena zbog čijih tekstova sam ovde gde jesam večras, ispred svih vas - rekla je tada Ceca.

- Hvala joj, mnogo joj hvala, zahvaljujući njoj trajem dugi niz godina. Pored mojih divnih roditelja, mog oca imajke, ona je moja druga majka, zove se Marina Tucaković - rekla je Ražnatovićeva tada, na koncertu na Ušću.

Podsetimo, tužna vest o Marininoj smrti skrhala je Cecu koja je istakla da je Marina bila vanserijska duša, žena koja je od svega pravila poeziju.

- Zanemela sam! Iza nje je duga, mučna borba! I koliko god da smo svi znali ozbiljnost situacije, ja reči nemam! Otišla je jedna vanserijska dusa, žena koja je od svake situacije pravila poeziju, neko na čiji rad niko nije ostao imun, a mi koji smo je imali za prijatelja možemo sebe da smatramo privilegovanim! Marina moja draga, odmori svoju dušu i znaj da ćeš zauvek biti voljena od svih nas! - rekla je folk zvezda za Telegraf Jetset.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic)

 

Podsetimo, Marina je preminula nakon duge i teške bolesti sa kojom se borila četiri godine. Poslednje dane života provela je u bolnici, budući da je bila zaražena korona virusom, što je dodatno pogoršalo njeno zdravstveno stanje.

Video: In memoriam Marina Tucaković: Ostali smo bez najvećeg tekstopisca, autora najpoznatijih hitova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA