≫ 

Ceca jedva dala izjavu nakon Marinine smrti: Duša me boli, osećam kao da ću se ugušiti...

- Iako je bila jako lošeg zdravlja, i nije se iznenada sve ovo desilo, mnogo je teško - rekla je Ceca

  • 3

Video: Ceca na ivici suza o smrti Marine Tucaković

Folk zvezda Ceca Ražnatović pojavila se danas na snimanju emisije "Zvezda Granda" utučena i tužna zbog smrti neprevaziđene Marine Tucaković, koja je preminula u 68. godini, 19. septembra, nakon borbe sa teškom bolesti.

Ceca je na ivici suza istakla da joj je teško zbog Marininog odlaska i da oseća bol u grudima, kao da će da se uguši.

- Još uvek sam u stanju šoka, nemam prirodnu reakciju, imam utisak, ako krenem da plačem, da se neću zaustaviti narednih meseci, ipak je meni neko mnogo drag otišao, napustio nas zauvek. Iako je bila jako lošeg zdravlja, i nije se iznenada sve ovo desilo, mnogo je teško. Duša me boli, osećam pritisak na grudima kao da ću se ugušiti - rekla je Ceca na početku.

- Marina je moj veliki prijatelj, za mene napisala 120 tekstova. Ona je neko ko je meni dao identitet, ko me je bezuslovno voleo. Jedva pričam... - sa knedlom u grlu je izustila Ceca.

Ražnatovićeva se na Grandu pojavila u beloj odevnoj kombinaciji sa ogromni naočarma preko lica, moglo se čuti da sa velikim bolom priča o Marini i da je na ivici suza zbog njene smrti.

-

Inače, Marina je bila tvorac većine Cecinih hitova, koja je na Instagramu tokom dana podelila snimak sa koncerta na Ušću, kada se pred 100.000 ljudi zahvalila Marini i istakla da je ona njena druga majka, a ta scena sada tera suze na oči.

- Želela bih jednoj osobi da se zahvalim. To je žena koja je stvorila moj novi identitet na estradi, žena zbog čijih tekstova sam ovde gde jesam večras, ispred svih vas - rekla je tada Ceca.

- Hvala joj, mnogo joj hvala, zahvaljujući njoj trajem dugi niz godina. Pored mojih divnih roditelja, mog oca imajke, ona je moja druga majka, zove se Marina Tucaković - rekla je Ražnatovićeva tada, na koncertu na Ušću.

Podsetimo, Marina je preminula nakon duge i teške bolesti sa kojom se borila četiri godine. Poslednje dane života provela je u bolnici, budući da je bila zaražena korona virusom, što je dodatno pogoršalo njeno zdravstveno stanje.

Video: Ceca sva u belom: Belo odelo i pantalone do poda kao prkos kiši

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA