≫ 

Brutalna slika najzgodnijeg Hrvata: Pohvalio se kako pravi palačinke, ali ko uopšte vidi tiganj?

"Dakle, može li jedna slika gde nisi zgodan",  "Malo si preterao, imaš li neku sliku sa majicom?",  komentari su koje je dobio od pratilaca

  • 6
Luka Nižetić

Luka Nižetić Foto: Instagram/lukanizetic

Hrvatski pevač Luka Nižetić (38) izgleda veoma atraktivno, mnogi su stava da je i najzgodniji Hrvat, a svoju publiku redovno časti izazovnim fotografijama bez majice.

Luka je leto proveo na ostrvu Visu, na kojem ima i svoj restoran. Kako izgleda, tokom letnjih meseci, i te kako je nastavio da pazi na formu i mišiće, kojima se sada pohvalio na Instagramu.

Miljenik dama, sve je oduševio fotografijom na kojoj priprema palačinke, dok na sebi ima samo kratke pantalone. Njegove brojne tetovaže kojima je ukrasio telo dolaze do izražaja.

Nikome nije promaklo ni to da je odlučio da pusti nešto dužu kosu nego inače, a i za to je dobio brojne komplimente.

"Kako čovek izgleda, koga je uopšte briga za palačinke", "Volela bih da mi ti praviš palačinke", "Dakle, može li jedna slika gde nisi zgodan",  "Malo si preterao, imaš li neku sliku sa majicom?",  komentari su koje je dobio od pratilaca.

Luka je, inače, našoj publici poznat po duetu sa koleginicom i z svoje zemlje, Lanom Jurčević, koja nosi naziv "Prava ljubav".

U galeriji u tekstu pogledajte Lukine fotografije (opisana fotografija je poslednja u nizu).

Video: Evo kog kolegu više voli Zorja Pajić: Isaka Šabanovića ili Mahira Mulalića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    20. septembar 2021 | 18:15

    Kao neki trening,tetovaze,duga kosa... a faca mu srednja zalost. Kakav bre muskarac! Niste vi ni prosle pored muskarca kad vam ova pojava moze biti frajer.

  • Brana

    20. septembar 2021 | 17:57

    E jadne su ti danas žene i njihov sud.Nikada ograničenije i pliće u celoj istoriji nisu bile.Sve sto ima penis i malo mišića njima je za padanje u nesvest...jadno...

  • Ipak

    20. septembar 2021 | 18:32

    Nije ravan Luki Modriću

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA