≫ 

Sa 15 je otpevala hit "Bumbar", a onda je doživela strašne tragedije: Danas je Lina lepša nego ikada

- Kolege su sve bile starije od mene i zvali su me uglavnom Mala. To je posebno bilo smešno kad me Džej oslovi tako jer sam uvek bila za glavu viša od njega - rekla je Lina

  • 5
Lina Božović Bumbar Lina Božović Bumbar Foto: Instagram/lina_bumbar

Devedesetih godina prošlog veka jedna od najpopularnijih pesama se zvala "Bumbar", a otpevala ju je maloletna Lina Božović, koja danas izgleda - fenomenalno.

Pesma datira iz 1996. godine, a samo dve godine kasnije, Lina se povukla sa scene, a razlog za to je porodična tragedija.

Lina je imala samo 16 godina kada je ostala bez oca. U emotivnoj ispovesti na Instagramu, jednom prilikom je otrkila da joj je otac izvršio samoubistvo kada je imala samo 16 godina, da je rano ostala bez majke, ali i supruga kojem je rodila dve ćerke.

- Pa u mom životu se sve dešavalo rano, početak karijere, udaja, deca, teški životni momenti, kao što je gubitak najbližih...svoje dvadesete sam uglavnom provela odgajajući svoje ćerke - rekla je Božovićeva.

Lina danas izgleda bolje nego ikada. Njene fotografije na Instagramu oduševljavaju.

Božovićeva je karijeru započela jako rano, sa 13 godina. Govorila je o druženjima sa kolegama tokom devedesetih.

- Devedesete pamtim po druženju, putovanjima, turnejama, mnogo studijskog rada, časova solo pevanja... Kolege su sve bile starije od mene i zvali su me uglavnom Mala. To je posebno bilo smešno kad me Džej oslovi tako jer sam uvek bila za glavu viša od njega. Sa njim sam imala dosta zajedničkih koncerata. Uglavnom smo sarađivali sa istom izdavačkom kućom pa smo se često viđali, družili i imali zajedničke nastupe. Nije bilo ljubomore i sujete. Rado smo delili iskustva jedni sa drugima - rekla je Lina ranije za Mondo.

Lina je otkrila i kako je izgledalo snimanje njene čuvene pesme "Bumbar", koju je snimila kada je imala samo 15 godina.

- Čoveka koji je glumio Bumbara sam tad upoznala i nikad ga više niko od nas nije video. Dejan Milićević ga je bukvalno par sati pred snimanje spota upoznao na ulici, predočio mu ideju, čovek je pristao i to je to. O finansijama tada nisam brinula, moj Bumbar je bio moj tata - ispričala je Lina.

U galeriji u tekstu pogledajte Linine fotografije.

Video: Ceca sva u belom: Odelo i pantalone do poda kao prkos kiši

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • coka

    20. septembar 2021 | 21:02

    Bumbar oooo kome treba bumbar oooo pun para bumbar :)))))

  • Perke

    21. septembar 2021 | 07:48

    Tata finansira cerci od 16 godina pesme kao što su bumbar i "sa ženama problema nema, jer ima 24 bez slema"?!? Divan otac, nema sta...

  • Jelena

    20. septembar 2021 | 23:22

    Imala je tad i čokolada Lina a sve je finansirao njen pokojni otac,a delovali su kao da su bili u nekoj indijskoj sekti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA