≫ 

Nakon gubitka oca, Sloba samo zbog majke ide u Zrenjanin: Vraćaju se sećanja, tad ne izlazim iz kuće

- Kada sedim sa svojom majkom često se prisećamo nekih trenutaka iz prošlosti, pričamo o mnogim životnim temama - rekao je Radanović

  • 4
Sloba Radanović Sloba Radanović, Foto: Nikola Tomić

Nakon što je teško podneo gubitak oca, pevač Sloba Radanović ističe da se trudi da sve slobodno vreme provede sa majkom Draginjom, koju često obilazi u rodnom Zrenjaninu.

Naime, fotografije sa majkom iz rodonog mesta, koje je pevač nedavno objavio, dirnule su sve, a Radanović ističe da ga preplave emocije i uspomene kada god dođe u Zrenjanin.

- U Zrenjanin idem isključivo zbog majke, i kada god odem tamo preplave me sećanja i emocije. Bukvalno čim prođem tablu sa natpisom grada, meni se vrate uspomene - emotivno kaže Sloba, koji ne krije koliko mu vreme provedeno sa majkom znači.

- Kada sedim sa svojom majkom često se prisećamo nekih trenutaka iz prošlosti, pričamo o mnogim životnim temama. Trudim se da što više vremena provedem s njom. Tada ne izlazim iz kuće, i prijateljima uvek kažem da me razumeju, da svrate do nas ako žele da me vide - rekao je on u emisiji "Premijera".

Podsetimo, Slobin otac, Dušan Radanović, preminuo je 31. decembra 2020. godine. Sloba je bio vema blizak sa svoim ocem, kako nam je rekao jednom prilikom, ne prođe dan da ga se ne seti i ne pomoli za njegovi dušu. On je tada ispričao bolnu priču o pokojom ocu.

- On je bio pošten čovek i uvek se setim njegove priče... Sa 16 godina se preselio iz sela u grad i sam je došao. Imao je patike, ali nije imao pertle na njima. Prošao je pijacom, video je na nekoj tezgi, žena je prodavala pertle. Ona se zapričala, a on, klinac od 16 godina, zgrabio je pertle kada ona nije gledala i pobegao - ispričao nam je svojevremeno i dodao:

- Posle pola sata se vratio, jer nije mogao da izdrži, da je on nešto ukrao. Doneo je toj ženi pertle i rekao: "Izvinite, ja sam ukarao pertle, ali stvarno, ja ovo ne mogu". Žena je videla o čemu se radi i poklonila mu je pertle.

- Uvek mi to odzvanja u glavi, šta god da radiš treba raditi pošteno, pošteno Bog nagradi. Ne treba činiti nikome na štetu, ne treba uzdizati sebe time što ćeš spustilti neikog drugog. Mislim da je poštenje jedna od ključnih stvari za uspeh u životu - rekao nam je tada Radanović.

Video: Jedva stoje na nogama od alkohola ali ne odustaju: Momci bukvalno pali u sevdah na Slobinom nastupu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bjelopavlic

    21. septembar 2021 | 10:32

    Bravo Slobodane!!!! Divno si vaspitan,roditelji za primer I ti ces biti dobar roditelji. Danas retko da vidis mlade kako brinu o roditeljima,I postenjem idu kroz zivot. Neka tebe I tvoju majku cuva Bog I samo dobro vam dao. Ali pazi,koliko si posten I naivan si,neiskvaren a vecina devojka su sve suprotno tome. Tako biraj prema sebi a ne one da ti se namecu,jer takve su na sve spremne. Imao si lose veliko iskustvo I nemoj da ponovis. Sve najbolje u zivotu

  • Marija

    21. septembar 2021 | 10:49

    Ako je ovaj posten kakvi su drugi. Zaljubio se u lunu i ona ili niko drugi radturi svoj brak a kad izadje kao da luna nije ni postojala a ni da je bio u braku. Sve si al posten i iskren nisi. Jedna mala ljiga. Kakav to covek koji god danaa prica kako voli devojku lomi ruke i izadjes i kraj . Folirantttt

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA