Helenu muž za medeni mesec odveo u nerealno skup hotel! Od cene noćenja se bukvalno vrti u glavi

Topalkova naslednica uživa u suvom luksuzu

  • 20
Helena Topalović Helena Topalović, Printskrin: Instagram/helena_topalovic

Helena Topalović, ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, otputovala je na medeni mesec sa mužem, nakon što se u krugu porodice i prijatelja udala 16. septembra.

Oni se baškare na Sejšelima, u jednom od najskupljih hotela, gde je noćenje sa doručkom u apartmanu za dve osobe oko 57.000 dinara.

Prema podacima na zvaničnom sajtu hotela, Helena i njen muž će za 10 dana, koliko najverovatnije ostaju, samo za noćenje i doručak, bez dodatnih usluga, iskeširati više od 600.000 dinara.

Topalkovu naslednicu i njenog supruga u hotelu je sačekao romantičan prizor, latice crvenih ruža na krevetu i od peškira figura dva labuda koji se "ljube", a kao znak dobrodošlice dobili su i flašu šampanjca.

Helena je pokazala i kako izgleda prelepi ambijent u kom uživaju i priroda koja ih okuružuje, a sudeći po kadrovima, Topalkova naslednica i njen muž se baškare "za sve pare" na romantčnom medenom mesecu.

Podsetimo, na odmoru u Španiji, Elenu je sada vešć muž, Aleksić, zaprosio u hotelskoj sobi 7. septembra, a apartman je za tu priliku bio ukrašen laticama ruža i crvenim balonima.

Helena i njen partner prošle godine uslikani su na aerodromu kada su nakon dvonedeljnog odmora u Egiptu čekali let za Beograd, a do tada, kao i sada, Topalkova naslednica svog izabranika krije kao zmija noge.

Video: Verila se Topalkova ćerka: Prsten sija, a ruže i luksuz svuda oko nje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ena

    21. septembar 2021 | 13:00

    Tata Topalko je u vreme kad je pocinjao pevati u zg dosao u vunenim carapama i kapa na glavi.Svaka cast ,da se on ne probi jos bi Helena gazila blato po Vrskoj cuki !

  • Kekw

    21. septembar 2021 | 13:53

    Pa zato se i udala, da ima ko sve da plaća 😂

  • Рус

    21. septembar 2021 | 13:33

    Otprilike sve stare poslovice koje su nekada imale smisla polako padaju u vodu, sem jedne. "Para vrti gde burgija neće".. hahaha. A najžešće je što "krije" muža, hahahaha...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA