≫ 

Ljiljana Jorgovanović: Futa se nakon Marinine smrti povukao u sebe, Laća se dobro drži

- Svi smo znali od čega boluje moja Marina. Nikada nisam verovala i mislila da će ona da umre - rekla je Ljiljana Jorgovanović

  • 0
Marina Tucaković, Aleksandar Futa i Milan Laća Radulović

Foto: Youtube 1tv.mk/Tvrda Priča / Nešto Drugačije, ATA Images

Poznati tekstvopisac i višegodišnja drugarica Marine Tucaković, Ljiljana Jorgovanović, otkrila je kako se osećaju članovi njene porodice nakon tragične vesti.

Ljiljana je kroz suze istakla da su svi teško prihvatili Marinin odlazak, ali da je ova bolna istina najteže pala njenom životnom saputniku Aleksandru Futi Raduloviću:

- Futa se povukao u sebe nakon njene smrti, nisam se čula sa njim, sa Laćom sam u kontaktu, on je priseban, drži se. Stvarno ne znam šta da kažem, nisam verovala da će da umre. Mislila sam, opraviće se - rekla je Ljiljana za Kurir i dodala:

- U šoku sam, ne znam šta sada ni da kažem. Uh, svi smo znali od čega boluje moja Marina. Nikada nisam verovala i mislila da će ona da umre i da nas napusti, bila je veliki borac - istakla je ona.

Podsetimo, Marina je svoje poslednje dane provela je u KBC Dragiša Mišović, gde je prebačena pošto joj je u utorak, 14. septembra, pozlilo, kad je stavljena na respirator, a bila je pozitivna na korona virus.

- Istina je. Nemojte ništa da me pitate. Hvala vam na razumevanju - potvrdio je tragičnu vest za naš portal Marinin suprug Aleksandar Radulović Futa.

Video: Ceca na ivici suza o smrti Marine Tucaković: Duša me boli, osećam kao da ću se ugušiti...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA