≫ 

Gotova ostavinska rasprava, evo kako se podelila Šabanova imovina

- Još za života Šaban je pričao da je Goca glavna kada su sve finansije i papirologija u pitanju - rekao je izvor

  • 15
Šaban Šaulić

Šaban Šaulić, Foto: Marko Jovanović

Više od dve godine nakon što je legendarni pevač Šaban Šaulić poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, održana je ostavinska rasprava.

Na ostavinskoj raspravi navodno su prisustvovali samo Šabanova supruga Gordana, i deca iz zvaničnog braka, Mihajlo i Ilda Šaulić, a nakon koje je sva prava na Šabanovu zaostavštinu nasledila, kako se navodi, Gordana.

Kako prenose mediji, Mihajlo i Ilda odrekli su se nasledstva u korist majke, dok Šabanov vanbračni sin Robert, navodno nije dobio ništa od očeve imovine.

- Još za života Šaban je pričao da je Goca glavna kada su sve finansije i papirologija u pitanju. Decu je zbrinuo na vreme, svi su imali svoje nekretnine, svoje poslove, ali sve ostalo vodilo se na Gocu. Ona je plaćala poreze, račune, vodila Šabanovu karijeru preko svoje firme, tako da nema mesta nikakvim nedoumicama. Njoj su pripala i sva autorska prava - rekao je izvor za Svet.

- Bilo je nekih priča da će Robert, Šabanov vanbračni sin na sudu dobiti svoj deo, ali koliko čujem, to se nije desilo - objasnio je izvor.

Kako bismo proverili ove navode, pozvali smo Šabanovu udovicu koja nam je rekla:

- Zamolila bih vas da poštujete moju tragediju, ja nisam javna ličnost da bih bilo šta pričala ili komentarisala.

Video: Pogledajte prvi ples Šabanovog unuka i turudne Aleksandre uz Brenin hit koji je otpevala teka Ilda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Providno

    21. septembar 2021 | 17:30

    Deca se 'odrekla' nasledstva u koris majke, a mi svi veverice pa ne vidimo da je to pravna ujdurma da bi se izbacio vanbračni sin iz nasledstva.

  • Ada

    21. septembar 2021 | 18:26

    Cudno je da vanbracni sin ne dobije nista ali bas !

  • Samo JA

    21. septembar 2021 | 18:39

    Ako vanbracni sin nije priznat,nece dobiti nista.Ako se sve vodi na gospodju...opet vanbracni sin nema nista.Ima pravo,kao priznato dete samo na imovinu koja se vodila na Sabana. Ne priznata deca,uglavnom nemaju pravo na imovinu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA