≫ 

Bogoljub Karić pokazao kako je njegova Mara proslavila rođendan: Na poklon dobila divnu stvar

- Mir umesto rata, ljubav umesto mržnje, dobrota i empatija umesto nasilja, sloboda umesto ograničavanja u bilo čemu... - poručio je Karić

  • 3
Boholjub i Milanka Karić Bogoljub i Milanka Karić / Printskrin: Facebook/bogoljubjkaric

Još jedan porodični, radostan i emotivan snimak objavio je Bogoljub Karić, uz jaku poruku.

- Dragi moji, hteo sam još jednom da sa vama podelim delić atmosfere sa rođendanske proslave moje Mare. Jednostavno, uz pesmu i druženje sa našom velikom porodicom zaboravimo na vreme na sve probleme i uživamo u savršenim trenucima - počeo je Bogoljub.

- Slavljenica je na poklon dobila gitaru, oslikanu i sa posvetom od našeg brata Zorana i snajke Marijane, pa je bilo očekivano i da zasviramo i zapevamo. Ovakva okupljanja za mene su izvor velike sreće i daju mi dodatnu energiju i elan za sve obaveze koje me očekuju u narednom periodu - nastavio je.

- Porodični mir i sloga su pre svega potpora za uspeh, ali i dobro fizičko i mentalno zdravlje. Da vas posetim da je danas međunarodni dan mira. Na današnji dan je Generalna skupština UN usvojila rezoluciju 36/37 kojom se obeležava ovaj dan u 180 zemalja sveta. Istog dana se obeležava i Svetski dan prekida vatra i Dan bez nasilja - poručio je.

- Mir umesto rata, ljubav umesto mržnje, dobrota i empatija umesto nasilja, sloboda umesto ograničavanja u bilo čemu... To je dovoljno da ovaj svet bude savršena luka za sve nas koji živimo na ovoj planeti. Zato poruka Dana mira glasi: "Neka mir prevlada na Zemlji, bar jedan dan mira i nenasilja". Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić - zaključio je Karić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale71

    22. septembar 2021 | 11:17

    E samo kada ste ovu spodobu pomenuli,mora da je nestalo kupusa u Rusiji

  • ❤️

    22. septembar 2021 | 17:00

    PRAVA PORODICA NA KOJU TREBA SVET DA SE UGLEDA!!!!!! 🙏💖

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA