Maja van sebe nakon što ju je Car javno prevario: Kroz šta sam sve prošla, ovo je ništa...

- Primetila sam da se u poslednje vreme druži sa tom devojkom, ali nisam znala da će preći granicu - rekla je Maja

  • 3
Maja Marinković  Filip Car

Maja Marinković, Filip Car, Foto: ATA Images, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Maja Marinković prvi put javno je govorila o svojoj emotivnoj vezi s Filipom Carom u emisiji "Amidži šou", a on se nakon toga, iste noći, posle žurke strastveno ljubio s pevačicom Sandrom Čaprić.

Naime, Filip i Sandra se već danima ne razdvajaju, što su primetili i ostali zadrugari, ali i Maja koja je u emisji rekla da ukoliko Filip ne bude prešao granicu druženja, da će biti tolerantna. Međutim, Car je otišao korak dalje.

On i Sandra nisu mogli da se iskontrolišu, pa su se posle žurke prepustili strastima, te su u zajedničkoj postelji potpuno transparentno pali vreli poljupci. Sve ovo neprijatno je iznenadilo Maju, koja nije krila da je iznenađena Filipovim postupkom.

- Što se tiče Filipa, mogu da kažem da sam ja njega maksimalno ispoštovala i kao čoveka i kao dečka. Ostala sam dosledna dogovoru, što nije slučaj sa njim. Primetila sam da se u poslednje vreme druži sa tom devojkom, ali nisam znala da će preći granicu - rekla je Maja.

- U ovoj situaciji svako govori o sebi, mada šta sam ja sve prošla u prošlom odnosu, ovo je skoro pa ništa. Jedna stvar je očigledna, a to je da on i ja defitnivino više nemamo šta da tražimo zajedno - ispričala je Marinkovićeva za Pink.rs

Podsetimo, Maja je abortirala dete Marka Janjuševića Janjuša i nakon toga stavila tačku na njihovu ljubav, pa uplovila u vezu sa Carem. Ona je u emisiji "Amidži šou" ispričala kroz šta je prošla jer je morala da abortira bebu.

- Bila sam u drugom stanju sa njim. Nisam želela da to pokrećem, jako sam se loše osećala, nisam želela ni da pričam zbog osude ljudi. Nije mi bio redovan ciklus i uradila sam test. Bio je pozitivan. Nisam znala šta da radim, s obzirom da nisam imala nikakvu komunikaciju sa njim u tom trenutku, niti sam želela da ostvarim. Moja drugarica ga je pozvala i on je rekao: "Dobro, javiću se". A sutra je promenio broj telefona. Možda je mislio da želim da dođem do njega.

- S obzirom da nisam to dete pravila sama, nego smo zajedno, odlučila sam da nađem drugi broj. Pokušala sam da dođem do njega. Spojila nas je jedna osoba. Našli smo se u jednoj prostoriji da vidimo kako da rešimo to. Rekao je da ne želi da mu dete bude Željko Kulić. Mislim da je to jako ružno, jer je on već otac jednog deteta. Rekao je da ako hoću rodim, ali da ga on neće videti. Bio je nezainteresovan. Bio je hladnokrvan, bila sam totalno uništena. Bila sam loše psihički, izašla sam bez honorara. Shvatila sam da je tako najbolje i abortirala sam. Želela sam da zadržim to dete, ali kad on nije hteo da čuje za to.

Video: Možda i nemamo adekvatnu reč da opišemo silikone Maje Marinković: Ovo je bolje videti nego opisati

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sandra

    22. septembar 2021 | 17:28

    Njoj bi najbolje bilo da se sad smuva sa Dusicom Jakovljevic, jer je i nju onaj bivsi fudbaler opet otkacio. Te dve zene opsednute plasticnim operacijama, a uskracene za dobar ukus i mozak bi bile odlicna kombinacija za show u Zadruzi i podigle bi gledanost jer na takav gay-par je cekao ovaj univerzum.

  • REALNO

    22. septembar 2021 | 13:46

    I ŠTA TI ZNAČI TO PITAAAM ŠTA ZNAČI

  • Mira

    22. septembar 2021 | 14:28

    I grudi je uradila, opet kopira Koraćevu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA