≫ 

Prijovićki rođendan čestitala pevačica sa kojom dugo nije pričala: Emotivna čestitka dirnula sve

- Srećan rođendan, ljubavi! Sve što možeš da zamisliš, a i više od toga da ti se ostvari - stoji, između ostalog, u čestitki

  • 0
Aleksandra Prijović

Aleksandra Prijović, Foto: Instagram/aleksandraprijovic

Popularna pevačica Aleksandra Prijović danas, 22. septembra, napunila je 26. godina, a među prvima joj je čestitala koleginica i prijateljica, Anastasija Ražnatović.

Aleksandra i Anastasija jedno vreme nisu bile u dobrim odnosima, ali su se pomirile, te su sada veoma bliske. Prijovića je na Instgagramu podelila čestitku koju joj je uputila Ražnatovićeva.

- Srećan rođendan, ljubavi! Sve što možeš da zamisliš, a i više od toga da ti se ostvari. Budi uvek voljena i srećna - napisala je Cecina ćerka na kolažu njihovih zajedničkih fotografija.

Anastasija i Aleksandra nisu bile u dobrim odnosima godinu dana, o čemu je Ražnatovićeva otvoreno govorila 2020. godine.

- Ja imam prijatelje koje znam dugo, Aleksandra je jedna od osoba sa estrade sa kojom sam bila dobra, pa se desio nesporazum, pa smo se udaljile. Neki ljudi su se upetljali. Kada smo se videle, shvatile smo da ništa ne treba gurati pod tepih. Popričale smo normalno i zrelo i shvatile da je došlo do nesporazuma - rekla je pevačica tad.

Inače, Aleksandra je od majke Borke Mihajlović dobila emotivnu rođendansku čestitku.

Kako je Anastasija čestitala Priji rođendan, kao i njihove zajedničke fotogrfaije, pogledajte u galeriji iznad.

Video: Nakon što je Filip otišao preko, Prija uživa uz Brenine pesme: U klubu sluša svekrvu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA