≫ 

Iz vile im ukrali 267.000€, a sud sad traži 14.000€: Muž Pišekove optužen za napad na letovanju

Vidoje Ristović (43) tražio je da se obustavi postupak, ali optužno veće Opšinskog suda u Splitu zaključilo je da je tužba osnovana

  • 2
Nikolina Pišek i Vidoje Ristović Foto: Instagram/vidojeristovic, Pixabay.com

Skandalozno letovanje Nikoline Pišek i Vidoja Ristovića u luksuznoj Villi Hedonist u Kaštel Starom zaintrigirali su javnost kao retko koji skandal, sad je dobio epilog na sudu.

Supruga Nikoline Pišek (48) vlasnica vile je optužila da joj je pretio, a sad je Vidoje u odgovoru na optužnicu naveo je da nije pretio suprugu vlasnice vile, nego da su on, njegova porodica i prijatelji bili izloženi maltretiranju, navodi 24sata.hrPlus.

Vidoje Ristović (43) tražio je da se obustavi postupak, ali optužno veće Opšinskog suda u Splitu zaključilo je da je tužba osnovana. Državno odvetništvo za Ristovića traži kaznu u visini od 45 dnevnih dohodaka, odnosno 14.000 evra.

Istoričar umetnosti i antikvar iz Beograda tereti se da je prošle godine u vili u Kaštel Starom pretio suprugu vlasnice Roku Gali.

"Zapaliću ti kuću, otkinuću ti glavu", navodno je rekao Ristović.

Pošto se bračni par prošlo leto vratio iz noćnog izlaska, pred vratima luksuzne vile koju su unajmili za 20.000 evra na dve nedelje dočekali su ih policija koja im je zabranila pristup. Ristović je uspeo da se progura pored njih, dok je Nikolina čekala ispred vile.

Kad je Ristović ušao u vilu, posvađao se sa suprugom vlasnice. Ubrzo je stigla policija, a Ristovići su smeli da uđu u vilu samo kako bi uzeli stvari te su otkrili da im nedostaju nakit i satovi te 68.000 evra gotovine. Rekli su kako je šteta skoro 267.000 evra.

Narednog dana Ristovića su zadržali u policiji zbog prijetnje Gali i priveli ga na ispitivanje u Državno odvetništvo. Voditeljka je nedavno rekla kako se ne boji suđenja i da je potpuno samouverena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kako

    22. septembar 2021 | 20:11

    Su toliko gotovine izneli iz zemlje i s njom ušli u drugu zemlju, i kako bi se s toliko casha legalno vratili u Srbiju...Ljubiša bi to sredio, A..??

  • D.V.

    23. septembar 2021 | 04:54

    Sta trazi u ustaskoj drzavi.?Kad dobiju problem onda kukaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA