Još jedna zadrugarka krije tešku životnu priču: Irmi je bivši dečko lomio nos i rebra?

Irma je, naime, tokom svog boravka u "Parovima" u emisiji "Parograf" podelila svoju priču sa takmičarima i gledaocima, te je govorila o bivšem dečku i brutalnom zlostavljanju kroz koje je prošla

  • 8
Irma Sejranić Irma, Printskrin: RTV Pink

Pevačica i zadrugarka Irma Sejranić, učesnica "Zadruge 5", od cimera još uvek krije svoju tešku životnu priču o kojoj je ranije govorila u drugom rijalitiju.

Dok je jeziva priča Viktorije Mitrović, koju je sa 12 godina silovao sveštenik, glavna tema u Beloj kući, Irma Sejranić je rekla da će i ona kada bude spremna ispričati svoju ispovest, koju je svojevremeno podelila u drugom rijalitiju.

Irma je, naime, tokom svog boravka u "Parovima" u emisiji "Parograf" podelila svoju priču sa takmičarima i gledaocima, te je govorila o bivšem dečku i brutalnom zlostavljanju kroz koje je prošla:

- To je nešto o čemu ne volim da pričam, ali ipak sam smogla snage. Bivši dečko mi je slomio nos, rebra, tukao me je u snu jer je sanjao da ga varam, držao me je zarobljenu u sobi, čupao mi je kosu, vukao me po podu. Nisam smela da se čujem sa mamom i tatom - priznala je Irma tada kroz suze, prenosi "Srbija Danas", i dodala:

- Još uvek ne mogu da isteram pravdu i to me ubija. Borim se sa traumama, želim da krenem napred, ali ne mogu. Želim da završi u zatvoru. Čak je izmislio da sam spavala sa njegovim ocem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jo

    22. septembar 2021 | 17:58

    Uvedite uspesne! Radne! Zaposlene! Skolovane! One koji imaju sta da kazu! Zasto uvodite ljude sa margina? Koga to intersuje ! Prvi parovi rijaliti su obecavali ovo sad.... sramota coveka da gleda! A ko gleda smucicemu se iovako upropascen zivot u vreme korone!

  • BOSANAC

    22. septembar 2021 | 18:04

    Ko joj je kriv sto zivi sa kokosarim, sto nenadje kulturnog i vrijednog decka. To se desi kad dame gledaju sta tip ima na glavi i u dzepu a ne sta ima u glavi. Posle J. nema K.

  • DARKO 100%

    22. septembar 2021 | 17:52

    Rijaliti ili zadruga je postala veca ispovedionica nego crkva,takvo doslo vreme ,tako to bude ko se sluzi izmisljenom pesnickom floskulom gde se zaljubljuju zbog ociju,ili cujemo kad kazu oci govore ,video sam ili videla sam u ocima da me voli,kakvi debilizam,bolje im je da gledaju ciji mozak i na kojoj frekvenciji radi,pre ce tako naci ljubav svog zivota i biti srecni nego ziveti u pesnickoj floskuli lepote u ocima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA