≫ 

Severina pevala dok je kiša pljuštala: "Nisam smela da držim mikrofon, mogla je struja da me udari"

Pevačica objavila snimak sa nastupa na kojem je, kako je rekla, mogla da pogine

  • 5
Severina

Severina; Foto: Instagram/severina

Pevačica Severina održala je koncert po kiši, a onda je na društvenim mrežama sa svojim pratiocima podelila da je mogla da pogine.

Naime, bez obzira što je vreme nije poslužilo, pevačica je rešila da peva pred svojom publikom.. Ona je na Instagramu objavila video snimak sa pomenutog koncerta i napisala šta su joj rekli ljudi iz osiguranja.

- Rekli su mi moji iz osiguranja da nisam smjela dirat mikrofon, da me mogla struja ud'rit... Znala sam to, ali znala sam i da neće struja meni ništa. Otac mi je 30 godina radija u Elektrodalmaciji, valjda se to računa u Boga… Osim toga, kit, što me nije ubilo, snagu mi je ulilo. Probali su mene ubit i jači "volti" pa vidi kako sjajim. P.S. Zezam se. Ne pokušavajte ovo kod kuće... Ni na bini. Ni nigde. Opasno je... - poručila je pevačica.

Inače, Pevačica Severina Kojić je objavila je i ranije na svom Instagramu jedan zanimljivi video na kojoj joj se dogodio mali peh tokom nastupa. Dok je pevačica bila na bini i skakla u ritmu muzike, sve vreme je u ruci držala mikrofon, a nije ni predpostavila šte će uslediti.

Ona je bila potpuno opuštena i euforična, te ju je ponela atmosfera toliko da joj je u jednom trenutku ispao mikrofon iz ruke, ali je ona zahvaljujući brzim refleksima uspela da ga uhvati.

Fotografije sa pomenutog Severininog nastupa, pogledajte u galeriji u tekstu.

Video: Severina se u zanosu prevrnula preko zvučnika, dizali je muzičari: Malo sam natukla kičmu...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    22. septembar 2021 | 22:21

    Osušila se otkad joj se sin krstio u pravoslavnoj crkvi.....Milan joj vratio istom merom.......biće nešto od njega......

  • Mihm

    23. septembar 2021 | 01:13

    Vratila bi te u normalu

  • M

    23. septembar 2021 | 00:50

    Koga zabole za tebe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA