≫ 

Boris Bizetić: Kada mi poštar donese penziju dugo ridam, plačem, cvilim

Glumac u 71. godini života, ne može da se pohvali finansijskom situacijom

  • 8
Boris Bizetić

Printskrin: GrandTv

Boris Bizetić

Printskrin: GrandTv

Boris Bizetić, kompozitor, tekstopisac, glumac, voditelj, ove godine obeležiće pet decenija postojanja na domaćoj sceni, a u jednoj emisiji je otkrio da ne može da se pohvali primanjima. 

Naime, tokom karijere je pisao  tekstove, ali ih i "poklanjao šakom i kapom" drugim pevačima, a sada, u 71. godini života, ne može da se pohvali finansijskom situacijom.

Kada mi poštar donese penziju dugo ridam, plačem, cvilim i tako. Zabavno je – rekao je on, pa dodao da, kada mu stigne malo veća svota, „poljubi poštara u obraz”.

Finansije mu, priznaje, nikada nisu bile prioritet. S druge strane, nije mu žao što je davao pesme svima onima kojima bi zatrebalo.

– Nije mi žao što sam davao, ko god se javio, uvek sam davao pesme. To će biti čudno ovim današnjim generacijama, da tada niko nikom ništa nije plaćao. Pevač dobije pesmu od mene džabe, a ja onda, ako se ta ploča proda, dobijem preko računa svoj autorski honorar – objasnio je Bizetić za Grand.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    23. septembar 2021 | 05:53

    Opšte poznata stvar u Srbiji. Samo šund se dobro plaća. Genijalci kao Bizetić, Čkalja,... pate se pod stare dane da prezive. To je bruka i sramota. Ali takvo je postalo naše društvo. Za Rastu, Stojana, JK,... se ne brinem.

  • Sale

    23. septembar 2021 | 06:19

    Po meni jedan od naših većih umetnika. Respekt za Borisa.

  • Lord

    23. septembar 2021 | 08:47

    Zaradio je on za zivota mnogo love,e sad,ako nije znao da je dobro obrne,i nije uplacuvao za lepu penziju,sam je kriv...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA