≫ 

Turski miljenik žena i italijanska voditeljka raskinuli? Zvali su ih najlepšim parom šoubiznisa

Iako su najavljivali raskošno venčanje sledeće godine i Džan je ovo leto u Turskoj upoznao sa svojim roditeljima, italijanski mediji sada su se naveliko raspisali o njihovu raskidu

  • 5
Dzan Jaman, Dileta Leota

Printskrin: Instagram/dilettaleotta

Najpoznatija italijanska voditeljka i reporterka Dileta Leota (30) i turski glumac Džan Jaman (31), koji važi za najpoželjnijeg neženju Evrope, navodno više nisu u vezi.

Iako su najavljivali raskošno venčanje sledeće godine i Džan je ovo leto u Turskoj upoznao sa svojim roditeljima, italijanski mediji sada su se naveliko raspisali o njihovu raskidu, što su zaključili na temelju nekoliko dokaza.

Za početak, Dileta više ne nosi verenički prsten, što nije moglo da promakne njenim fanovima. Takođe, nisu viđeni zajedno od početka avgusta, a bili su nerazdvojni, pa su prestali da objavljiuju zajedničke fotke.

Džan se čak nije pojavio na njenom rođendanu niti joj ga je čestitao na Instagramu, a obožavaoci su čak primetili i da su prestali jedno drugom da lajkuju fotografije na društvenoj mreži.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta)

 

Sve je to podstaklo šuškanja o njihovom raskidu, ali njih dvoje se o tome još nisu oglasili.

Podsetimo, za njihovu vezu saznalo se u februaru ove godine kada je Džan na društvenim mrežama podelio njihove zajedničke fotografije, ali u početku se sumnjalo u to da su pravi par.

Turski miljenik žena, kako su pisali italijanski mediji, došao je u Italiju zbog snimanja reklame za testeninu i snimanja serije "Sandokan", a mnogi su bili uvereni da su fotografije glumca i voditeljke samo dobar marketinški trik, ali prevarili su se.

Već se i nekoliko puta šuškalo da su raskinuli, a voditeljka se ranije za medije požalila da su je medijska pažnja i uhođenje paparaca iscrpeli.

Inače, Diletu su ranije povezivali sa fudbalerom Zlatanom Ibrahimovićem, a prošle godine je prekinula vezu bokserom Skardinom Danieleom Toretom.

Video: Obožavateljke skroz odlepile kada su ugledale turskog glumca: Nestvarni kadrovi u centru Beograda

Video: Provod u Beogradu na “srpski” način: Turski glumac uživao u kafani u Zemunu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🙂

    23. septembar 2021 | 10:26

    Ona je baš zgodna žena, ali ne preterujte da je lepa u licu. Prosek. On jeste lep čovek.

  • Vodolijax

    23. septembar 2021 | 10:24

    Ipak je to bio sudar civilizacija.......

  • Sosa

    23. septembar 2021 | 10:39

    Kakva veza on je bio u Italiju prosetala ona njega posle bili u Tursku on nju proseto,proslo leto prosla ljubav.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA