Sećate li se Martine iz "Survajvera"? Borila se s viškom kilograma, a sada izgleda potpuno drugačije

Pevačica se povukla iz javnosti i posvetila porodičnom životu

  • 0
Martina Vrbos nekad i sad Martina Vrbos Foto: Instagram/martinavrbosofficial, Printskrin: Youtube/D D

Pevačica Martina Vrbos (37), rodom iz Hrvatske, simpatije publike iz celog regiona prikupila je učešćem u rijalitiju "Survajver - Kostarika" 2012. godine, a nakon nekog vremena, ona se povukla iz javnosti i promenila svoj izgled.

U rijalitiju su je poredili sa američkom zvezdom Pink, zbog kratke plave kose, a ona je priznala da se bori sa viškom kilograma i da joj je želja da smrša. Iako u Survajveru liniju nije dovela do savršenstva, nekoliko godina kasnije šokirala je javnost izgledom, jer je izgubila čak 20 kilograma.

Spekulisalo se da se podvrgla estetskim korekcijama kao što su silikonski implantati u grudima i veštački zubi, ali ona o tome nije javno govorila.

Potom se povukla iz javnosti i posvetila se porodičnom životu nakon tajne udaje za ekonomistu Bogoljuba Vidakovića. Svadbena ceremonija koju su pripremili za samo dve nedelje održana je 8. jula 2016. godine. Ubrzo su dobili prvog sina Kostu, a potom i ćerku Miu. Par živi u Beogradu.

Martina je jednom govorila o svom suprugu, kojem se ne meša u posao.

- Moj muž radi svoj posao, ja svoj. Kući smo Martina i Bogoljub i to je to. Iako sam pozirala za Plejboj, prava sam žena. Kad smo kod kuće u krevetu sam Plejbojeva zečica, a u kuhinji sam kuvarica - rekla je ranije Vrbosova.

Martina se i te kako promenila tokom godina - veoma je zgodna, a u galeriji u nastavku pogledajte kako danas izgleda.

Video: Dončić lumpovao uz Severinu posle ugovora života, na žurci bio i Bobi Marjanović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA