Ana Nikolić objavila urnebesnu imitaciju, pa poručila hejterima: "Ovo je za ograničene umove"

- Žalosno je koliko smo mi, ustvari, jedno licemerno, lažno-moralo društvo - napisala je pevačica

  • 1

Pevačica Ana Nikolić često na svom Instagram profilu objavljuje zanimljive video-snimke iz svog života. Neretko je zbog istih na meti kritika, što se može pročitati u komentarima ispod njenih objava.

Pevačica se poslednjom objavnom na svom Instagram profilu obratila upravo onima koji, kako ona navodi, ne razumeju njen humor.

- Kada mi je najteže moj duh nadvlada moju tugu. Za sve tužne - napisala je u okviru objave, pa objasnila na koga se njene reči odnose:

- Ovo je imitacija za "ograničene" umove. Za ljude "in the box", mora specijalno objašnjenje. Žalosno je koliko smo mi, ustvari, jedno licemerno, lažno-moralo društvo. U mom rečniku to se zove "primitivizam". A sada "rokajte", objasnite da sa mnom nešto nije ok. U psihologiji se to zove "projekcija" - napisala je Ana i dodala:

- Da vas ne zadržavam, da vam ne objašnjavam nešto što vi "koji se zgražavate" nećete shvatiti ni u sledećem životu. Ja sam se ostvarila na svim poljima i mogu sada ovakve klipove da snimam - završila je ona.

Ana Nikolić Ana Nikolić, Printskrin: Instagram/ananikolicofficial

Ova objava naišla je na mnogo pozitivnih, ali i negativnih komentara, pa su joj pojedini korisnici ispod objave oštro replicirali: "Gde si se tačno ostvarila? Nigde ne nastupaš, dugovi, depresivna, patiš za Rastom itd.",  "Umesto nešto da pevaš ti snimaš ovakve klipove", "Ostvarene žene ovo nemaju potrebu da rade"...

Podsetimo, Ana je nedavno objavila video-snimak sa graničnog prelaza na kom se vidi kako diže majicu i uvija kukovima dok peva, što je izazvalo brojne komentare.

O kojoj imitaciji je reč i kako je Ana Nikolić to izvela, pogledajte u videu na početku teksta.

(telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA